تحولات لبنان و فلسطین

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مدعی شد که دیگر کشورهای عربی نیز در حال بررسی عادی سازی روابط خود با تل‌آویو هستند.

 کشورهای عربی بیشتری در حال بررسی سازش با اسرائیل هستند

قدس آنلاین: گابی اشکنازی، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی گفت که درسایه توافق نامه‌های عادی سازی امضا شده با امارات، بحرین و مراکش برخی از کشورهای عربی دیگر نیز در حال بررسی بهبود روابط خود با اسرائیل هستند.

طبق گزارش رسانه‌های عبری، اشکنازی در مصاحبه با خبرنگاران فاش کرد که روزانه با هفت وزیر خارجه کشورهای عربی از طریق برنامه "واتس آپ" ارتباط برقرار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری سما فلسطین، اشکنازی توضیح داد که با وزیران خارجه هفت کشور عربی از جمله کسانی که روابط دیپلماتیک با اسرائیل ندارند دائما در تماس است و به طور روزانه با برخی از آنها از طریق واتس اپ ارتباط برقرار می‌کند.

وی گفت که به آینده خوش بین است زیرا حتی بعد از جنگ غزه نیز روابط با کشورهای عربی به سطح خوبی رسیده است.

اشکنازی افزود: "امیدوارم که یائیر لاپید، وزیر خارجه بعدی اسرائیل همچنان این روند را به جلو سوق دهد؛ زیرا پیشرفت تاکنون در یک مسیر بسیار سریع انجام شده است. ظرفیت‌های زیادی وجود دارد و اگر ما به همین ترتیب ادامه دهیم، غیرقابل برگشت خواهد بود."

وی خاطرنشان کرد که انتظار می‌رود ایالات متحده به زودی یک فرستاده ویژه در خاورمیانه منصوب کند که برای تقویت توافقات انجام شده در دوران ترامپ و ترویج عادی سازی بین اسرائیل و کشورهای خاورمیانه و جهان عرب تلاش خواهد کرد.

اشکنازی گفت که "مقامات ارشد دولت آمریکا به او گفته‌اند پس از تشکیل دولت جدید اسرائیل در این زمینه اقدام خواهند کرد."

وی اظهار داشت که آمریکایی‌ها گفته‌اند می‌خواهند قراردادهای عادی سازی بیشتر را ترویج کنند و تأکید کردند که با استفاده از اصطلاح "توافق نامه‌های ابراهیم" مشکلی ندارند.

اخیرا منابع آگاه آمریکایی اعلام کردند که وزارت خارجه این کشور از به کارگیری اصطلاح "توافق‌های ابراهیم" در اشاره به توافق‌های عادی سازی روابط میان کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی اجتناب می‌کند.

در آخرین ماه‌های ریاست جمهوری دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، رژیم صهیونیستی در سایه حمایت‌های دولت ترامپ، توافق‌هایی موسوم به "توافق نامه ابراهیم" را برای عادی سازی روابط با کشورهای عربی از جمله بحرین، امارات و مراکش به امضا رساند که این توافق‌ها محکومیت شدید مردم این کشورها و حامیان فلسطین را به دنبال داشت.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.