به گزارش قدس آنلاین، روزنامه همشهری نوشت:
به علت محبوبیت تهدیگ میتوان آن را غذایی مستقل در نظر گرفت و به عنوان غذای کامل استفاده کرد، ولی همچنان به عنوان پیشغذا یا در کنار غذای اصلی میل میشود.
راز خوشمزگی تهدیگ را میتوان در نمک و روغن آن دانست. روغن روی حرارت ملایم باعث ترد شدن مواد موجود در تهدیگ میشود و همین برشتگی و تردی، آن را به خوراکی پرطرفدار و بینظیر تبدیل کرده است که کمتر کسی میتواند از خوردن آن چشمپوشی کند. البته درست کردن این خوردنی خوشمزه نیازمند تبحر خاصی است که تنها در آشپزهای ماهر دیده میشود و هر کس نمیتواند از عهده آن برآید.
نکته قابل توجه در تهیه تهدیگ این است که از هر روغنی برای درست کردن آن استفاده نکنید و روغنهای باکیفیتی مانند روغن کنجد و ذرت را برای این منظور به کار ببرید. روغن کنجد از آن دسته روغنهایی است که بدون هیچگونه نگرانی میتواند برای سرخ کردن استفاده شود و به گفته متخصصان تغذیه در جلوگیری از سرطان دستگاه گوارش هم موثر است.
روغن ذرت مقدار زیادی امگا ۶ دارد و به همین دلیل مورد توجه خاص قرار میگیرد ضمن آنکه روغن زیتون برای سرخ کردن توصیه نمیشود و بهتر است از این روغن برای روی غذاها و انواع سالاد استفاده کرد.
نظر شما