قدس آنلاین: در این مراسم که بدلیل رعایت شیوهنامههای بهداشتی با حضور تعدادی از مسئولان عالی کشور برگزار شد، حجتالاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی، آیتالله سیدابراهیم رئیسی، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، محمدباقر قالیباف، اسحاق جهانگیری و تعدادی از مقامات کشوری، لشکری و قضایی حضور داشتند.
رئیس قوه قضاییه در این مراسم گفت: محور قوه قضاییه اجرای سند تحول است و این دوره، دوره تحول و تعالی است و باید همانگونه که انتظار مردم است با وحدت و یکپارچگی همه مسئولان، همکاری سه قوه، نیروهای نظامی و انتظامی قدمهای بلند و جهشی داشته باشیم.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای در مراسم تکریم و معارفه روسای قوه قضاییه افزود: خدا را بی نهایت سپاسگزارم که همچنان الطاف بر این ملت و امت از باب همه نعمات سرازیر است و تشکر می کنم از مقام معظم رهبری که با تایید باری تعالی به بهترین وجه سکان کشتی انقلاب را عهده دار هستند و با تمام وجود می بینیم این کشتی در مسیر رسیدن به مقصد اعلا است و تشکر می کنم بار دیگر اعتماد کردند و از درون قوه رئیس قوه قضاییه را انتخاب فرمودند.
وی ادامه داد: بسیار خوشحال بودم اگر شخص دیگری را انتخاب می کردند و به هر تقدیر اینگونه بود و اکنون به فضل پروردگار و همکاری قوا و همه نخبگان و دلسوزان با قدرت و قوت این مسئولیت خطیر را دنبال خواهم کرد و می توانیم قدم هایی را در جهت خدمت به نظام و مردم و ارزش ها برداریم.
محسنیاژه ای گفت:تشکر می کنم از همه کسانی که با اظهار محبت ها طلبه حقیر و ضعیف را مورد لطف قرار دادند و پوزش می طلبم که بسیاری از افراد مایل به حضور در این مراسم بودند اما به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی میسر نشد.
رئیس قوه قضاییه اظهارداشت: از خداوند می خواهم درک صحیح شرایط، اخلاص در عمل و توان تحمل این بار سنگین را به من عنایت کند و از روح پیامبر اعظم، زهرای مرضیه، معصومین و روح شهدای بزرگ مدد می طلبم تا در جهت کمک به اسلام و انقلاب گام بردارم.
وی ادامه داد: گسترش عدل و عدالت در همه ساحتها، مبارزه قاطع تر و بدون تبعیض با فساد در همه عرصهها ، توسعه فناوری برای خدمت بهتر و ارزان تر و در مواردی به صورت مجانی به مردم، استفاده حداکثری از ظرفیتهای مردمی برای اقدامات پیش رو از جمله پیشگیری از وقوع جرم، کاهش ورودی پرونده ها به قوه قضاییه، صلح و سازش، ایجاد سازوکار گسترش آزادیهای مشرع از جمله محورهای این تحولات خواهد بود.
وی با اشاره به گسترش آزادیهای مشروع افزود: در قانون اساسی و در ابلاغ معظم رهبری به موضوع گسترش آزرادی های مشروع اشاره شده است و این موضوع سازو کاری میخواهد تا بتوانیم از آزادیهای مشروع بیش از پیش دفاع کنیم زیرا اگر این آزادیها گسترش یابد و از بسیاری از محدودیتهایی که اسلام اجازه داده است بسیاری از اقدامات خلاف قانون جلوگیری میشود.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به ضرورت بازنگری در قوانین و مقررات گفت: اکنون وجود ضابطان و قضات ضروری است اما باید نوع ارتباط این دو و کاری که مشترک انجام می دهند، بازنگری شود.
محسنیاژهای اظهار داشت: بازنگری در نحوه سرویسدهی به مقامات امنیتی، انتظامی و اطلاعاتی برای ایجاد امنیت، آرامش به صورت گسترده برای همه اقشار جامعه و با هدف پیشگیری از نفوذ دشمنان و بدخواهان در لایه های مختلف نظام و ادارت و جلوگیری از تجسس و تفحص بی مورد و احیانا ورود به حریم خصوصی از دیگر محورهایی است که ددر دوره جدید پیگیری میشود.
رئیس قوه قضاییه اضافه کرد: توجه ویژه به خانواده بزرگ قوه قضاییه از دیگر محورهایی است که در دوره تحول پیگیری خواهد شد هرچند در سالهای مختلف تلاش های وافری شده است و از روسای قبلی قوه قضاییه تشکر میکنم.
وی ادامه داد: باید به خانواده قوه قضاییه توجه بسیاری شود تا مردم این خانواده بزرگ را بشناسند و صیانت کامل از قوه قضاییه صورت گیرد زیرا اگر در این قوه کوچکترین لکهای وجود داشته باشد بلافاصله دیده میشود.
محسنیاژهای درباره تظلم خواهی گفت: تکریم این افراد با رفتار ما از یک سو و از سوی دیگر فراهم کردن سرویس مناسب انجام میشود و قوه قضاییه ملجأ و پناه هر تظلم خواهی خواهد بود و مردم باید بدانند جایگاهی در نظام جمهوری اسلامی وجود دارد که به آنها کمک میکند و در مدت زمان کوتاه به تظلم خواهی آنها پاسخ میدهد.
وی اظهارداشت: افراد بسیاری هستند که توانایی دسترسی به وکیل ندارند و نمیتوانند به مراجع قضایی هم مراجعه کنند، آنان نمیتوانند حق الزحمه کارشناسی پرداخت کنند و باید نگاه ویژهای نسبت به این قشر داشته باشیم و ساز و کاری برای آنها تدوین کنیم و در همین راستا باید دولت و مجلس کمک کنند.
محسنیاژهای افزود: یقین دارم با حضور آیتالله رئیسی در دولت آینده که به تمامی کمبودها در قوه قضاییه آگاه است، میتوانیم مسائل متعددی را حل کنیم و با همکاری مجلس دست به دست همدیگر دهیم تا مشکلات مردم را کمتر کنیم.
وی با اشاره به اهمیت پیشگیری از وقوع جرم گفت: همه ما به این موضوع واقف هستیم و امیدوارم به کمک مجلس، دولت و همکاران قضایی بتوانیم زمینههای رانت را برطرف کنیم و اگر بستر فساد وجود داشته باشد و مقابل گلوگاه ها نایستیم، مبارزه ناقص میشود.
رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه از نقد منصفانه استقبال می کنم افزود: از امروز مسئولیت من سنگینتر شد و در مقابل خداوند، همه مجموعه و کسانی که اعلام آمادگی کردند تا کمک کنند و همچنین در مقابل مردم مسئولیت دارم و امیدوارم بتوانم این مسئولیت را به خوبی به پایان برسانم.
دهم تیر ماه رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای را به ریاست قوه قضاییه منصوب کردند.
حضرت آیتالله خامنهای در این حکم با تأکید بر اهتمام جدی به مأموریتهای دستگاه قضا در قانون اساسی و همچنین ادامه رویکرد تحولی و اجرای سند تحول موجود، «گسترش فناوریهای نوین در دستگاه قضایی»، «گماردن نیروهای کارآمد و جهادی در مسئولیتها»، «ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و در عین حال برخورد قاطع با تخلفات» و «ارتباط با متن مردم» را از جمله انتظارات خود از رئیس جدید قوه قضاییه بیان کردند.
انتهای پیام
نظر شما