به گزارش قدس آنلاین، مهدی امیدوار، اظهار کرد: وضعیت اصناف استان به خصوص صنف پوشاک به نسبت سالهای گذشته بسیار مناسبتر است و در حال حاضر ۹۰ درصد کسبه صنف پوشاک، اجناس ایرانی را میفروشند.
وی با تأکید براینکه در جلسات ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان موضوعات مختلفی در خصوص صنف پوشاک مطرح شد، بیان کرد: یکی از مشکلات حوزه پوشاک، وجود قاچاق این کالا است و از همین جهت کالاهای بدون شناسه در بازار جمعآوری میشود که شناسه کالا تنها مربوط به کالاهای خارجی نیست و کالاهای داخلی نیز باید شناسه داشته باشند.
امیدوار با اشاره به اینکه برای استفاده کسبه از اجناس ایرانی جلسات بسیاری را برگزار کردیم، افزود: از زمان شیوع کرونا تاکنون هیچگونه حمایتی از صنف پوشاک انجام نشده است و با وجود تعطیلیهای بسیاری که این صنف داشتند در عین حال از وضعیت فعالیت صنف پوشاک رضایت داریم.
رئیس اتاق اصناف خراسان شمالی با تأکید براینکه اجناس ایرانی در حوزه پوشاک پیشرفت بسیار خوبی داشته است، ادامه داد: برخی از اجناسی که در بازار وجود دارد جنس ایرانی هستند اما کسبه برای اینکه اجناس را راحتتر بفروشند با برندهای خارجی به فروش میرسانند.
وی با تأکید براینکه ۸۰ درصد صنف پوشاک در مکانهای اجارهای فعالیت میکنند، اظهار کرد: تولیدیهای پوشاک استان در زمینه فرمهای مدارس و لباسهای اداری فعال هستند که در حال حاضر ۷۰ تولیدی در استان در حال فعالیت هستند.
امیدوار با تأکید براینکه تشویق تولیدیها به سمت تولید البسه با سبک ایرانی اسلامی نیازمند هدایت تولیدیها در استانهای بزرگ است، تصریح کرد: در استان جلسات توجیهی بسیاری برای فعالان حوزه پوشاک برای خرید لباسها به سبک ایرانی اسلامی برگزار کردیم اما خرید آنان نیز از استانهایی مانند تهران، مشهد و... است که باید در این زمینه اقدامات مناسبی انجام شود.
رئیس اتاق اصناف خراسان شمالی تصریح کرد: مردم استان استقبال زیادی از لباسهای سبک خارجی در صورت وجود لباس ایرانی با کیفیت ندارند و در حال حاضر نیز هیچ واحد تولیدی در استان در زمینه تولید مانتوهای جلوباز و... فعالیت نمیکند.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما