به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام سید محمد موحداظهارداشت: با توجه به روند اجرایی کند این طرح باید دلایل بهره برداری نشدن و عدم تکمیل مورد بررسی قرار گیرد و برنامه ریزی لازم برای رفع موانع انجام شود.
وی پیشرفت فیزیکی این طرح را ۴۷ درصد دانست و گفت: با بهره برداری از این طرح مشکل کمبود آب شرب شهری و روستایی و بخشی از آب صنعتی این شهرستان را برطرف می شود.
موحد کمبود اعتبار را از مشکلات اساسی طرح آبرسانی دانست و تصریح کرد: تاکنون ۲۰ کیلومتر از خط ۳۲ کیلومتری این طرح اجرا شده است.
وی بدون اشاره به مبلغ هزینه شده اضافه کرد: به گفته مسئولان ۲۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل و بهره برداری و خرید لوله و لوله گذاری طرح مورد نیاز است.
آب سد کوثر از رودخانه خیرآباد تأمین میشود و این رودخانه از رودهای شاه بهرام و دهدشت به وجود میآید.
سد کوثر آب آشامیدنی ۲۰ شهر و ۲ هزار روستا با ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت را در استانهای جنوبی کشور شامل کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، خوزستان، هرمزگان و فارس تأمین میکند.
براساس برنامه ریزی های انجام شده آب آشامیدنی شهرهای دهدشت، سوق، لنده و چرام در استان کهگیلویه و بویراحمد هم از سد کوثر تأمین می شود.
عملیات اجرایی پروژه آبرسانی از سد کوثر با مسیر انتقال ۵۲ کیلومتری، ظرفیت انتقال ۸/۵ میلیون متر مکعب آب، ۲ ایستگاه پمپاژ و چهار مخزن ذخیره، از سال ۹۰ در بهمئی آغاز شد.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما