تحولات منطقه

مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مراجعات سرپایی روزانه به مراکز منتخب کرونا روند صعودی داشته و در این خصوص شاهد رشد ۲۰ درصدی بوده‌ایم.

 افزایش ۲۰ درصدی مراجعات سرپایی روزانه به مراکز منتخب کرونا در مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از وب دا، دکتر محمدحسن درخشان اظهار کرد: پس از پایان موج پنجم بحران کرونا دغدغه‌های ورود به موج ششم این بحران را داشتیم و دغدغه ما در این خصوص در صورتی برطرف می‌شد که بالای ۸۵ درصد گروه هدف بالای ۱۲ سال هر ۲ دُز واکسن کرونا را دریافت کنند که متأسفانه نه تنها این اتفاق نیفتاد، بلکه در کنار آن تجمعات، محافل و مجالس شادی و غم را هم داشتیم.

مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه متأسفانه در میزان مراجعات سرپایی روزانه به مراکز منتخب کرونا روند صعودی همراه با رشد ۲۰ درصدی را شاهد بوده‌ایم، خاطرنشان کرد: میزان مراجعات روزانه به مراکز منتخب کرونا در حال حاضر بین هزار و ۵۰۰ تا هزار و ۸۰۰ نفر است که از این تعداد نزدیک به حدود ۱۵۰ نفر و بین ۱۰ تا ۱۲ درصد مجموع مراجعات روزانه پاسخ تستشان مثبت است.

وی با ذکر این نکته که از مجموع موارد مثبت ۱۵ درصد علائمشان تشدید می‌شود و نیازمند بستری در بیمارستان هستند و عده‌ای تحت مراقبت ویژه قرار می‌گیرند، تأکید کرد: بالای ۷۰ درصد بیماری کرونا بدون علامت بوده که از آنها به فرد ناقل نام برده می‌شود و تردد این افراد در مکان‌های مختلف و تماس‌هایی که با دیگران دارند هم خطرناک بوده و موجب ابتلای آنان می‌شود.

درخشان تصریح کرد: در فصل سرد سال همزمانی کرونا و آنفلوانزا را داریم و علائم این بیماری‌ها مشترک است و به سادگی قابل تشخیص نیست، مگر آنکه تست پی سی آر و آزمایش مولکولی آنفلوانزا  گرفته شود، زمانی خیالمان راحت است که واکسیناسیون به درصد مطلوب برسد و درصد ابتلا، بستری و فوتی کاهش ‌یابد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: تزریق‌ انواع واکسن‌ها، به‌ویژه واکسن‌های ویروسی بهتر است که با فاصله ۲ تا ۴ هفته‌ای باشد و از آنجایی که هر دو واکسن کرونا و آنفولانزا از نوع واکسن‌های ویروسی هستند توصیه اکید ما این است که فاصله زمانی ذکر شده مدنظر قرار گیرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.