به گزارش قدس آنلاین، مرگ و میر روزانه ویروس کرونا در آلمان بیشترین افزایش را در بیش از پنج ماه گذشته داشته و قانونگذاران این کشور در حال مباحثه درباره چگونگی مهار موج چهارم این همهگیری هستند.
به گزارش «بلومبرگ»، «آنگلا مرکل» صدراعظم در حال خروج آلمان و «اولاف شولتز» سوسیال دموکرات که قصد دارد در ماه آینده سوگند یاد کند تا جای مرکل را بگیرد، قرار است در کنفرانس ویدئویی با سران ایالتی در روز پنجشنبه درباره گامهای بعدی مهار کرونا گفتوگو کنند.
ائتلاف جدید که شامل سبزها و دموکراتهای آزاد طرفدار کسبوکار است، در حال برنامهریزی است تا اواخر این هفته قانونی را ارائه کند که محدودیتهای سختتری را برای افرادی که واکسن کرونا دریافت نکردهاند، از جمله نیاز به آزمایش برای رفتن به محل کار و استفاده از وسایل نقلیه عمومی، اعمال کند.
«دیرک ویزه» معاون رئیس انجمن حزب سوسیال دموکرات در پارلمان آلمان روز سهشنبه گفت: «در واقع یک قرنطینه برای افراد واکسینه نشده در راه است».
به گزارش بلومبرگ، با کمتر از ۷۰ درصد واکسیناسیون کامل در برابر این بیماری، بزرگترین اقتصاد اروپا از همتایان غربی مانند اسپانیا، ایتالیا و پرتغال عقب مانده که باعث شده آلمان با موج شیوع جدید مواجه شود. نرخ روزانه ابتلا در آلمان در حال شکستن رکوردهای ثبت شده در زمستان گذشته است، زمانی که جمعیت این کشور اروپایی عمدتاً در برابر کرونا بیدفاع بودند.
موسسه «رابرت کخ» آلمان روز سهشنبه یک افزایش دیگر در نرخ ابتلا در سراسر این کشور را گزارش داد. موارد طی هفت روز گذشته به رکورد ۳۱۲.۴ در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر رسید. ۲۶۵ نفر هم در شبانهروز گذشته در آلمان بر اثر کرونا جان باختند که بالاترین افزایش روزانه فوتیها از ۲۷ مه بوده است.
عملکرد آلمان به دلیل انتقال قدرت کند شده و مرکل نقش سرپرست را در حالی که مذاکرات بر سر تشکیل دولت جدید در این کشور ادامه دارد، عهدهدار است.
احزاب بالقوه ائتلاف حاکم در برابر قرنطینه عمومی مقاومت میکنند و تمایل به قوانین جدید با اختیارات بیشتر برای ایالتهای آلمان به منظور اعمال محدودیت دارند. اقدامات فوقالعاده کنونی در جهت مقابله با کرونا در آلمان ۲۵ نوامبر (چهارم آذر) به پایان میرسد.
اتریش از روز دوشنبه به اولین کشوری تبدیل شد که قرنطینه برای افراد غیرواکسینه را اعمال کرد. «الکساندر شالنبرگ» صدراعظم اتریش روز یکشنبه اعلام کرد از روز دوشنبه میلیونها نفر را که به طور کامل علیه ویروس کرونا واکسینه نشدهاند، در قرنطینه قرار میدهد تا با افزایش بیسابقه شیوع کرونا در این کشور مقابله کند.
اروپا دوباره به کانون همهگیری کووید-۱۹ تبدیل شده و برخی از دولتها را وادار کرده که دوباره محدودیتها را اعمال کنند.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز چهارشنبه گزارش داد میزان ابتلا به کرونا طی هفت روز قبل در قاره اروپا ۱۰ درصد افزایش داشت. به گفته سازمان جهانی بهداشت، با این روند، اروپا تنها منطقهای در دنیا بود که میزان ابتلا به کرونا و مرگ و میر بر اثر آن با روند صعودی مواجه شد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد این ششمین هفته متوالی بود که نرخ ابتلا به کووید-۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن در قاره سبز روند صعودی داشت. از میان ۶۱ کشوری که سازمان جهانی بهداشت نامشان را در منطقه اروپا ثبت کرده ۴۲ درصد جهش دستکم ۱۰ درصدی در موارد ابتلا را طی هفت روز مذکور ثبت کردند.
نظر شما