به گزارش قدس آنلاین، ضیایی درباره اینکه «نجلا ۲» را چطور می بیند و ارزیابی اش از این سریال و نقشی که دارد چیست؟ خاطرنشان کرد: بنا بر بازخوردی که خودم شخصاً از کار گرفتم، به نظرم سریال موفقی بوده و استقبال عموم از سری دوم، دست کم از چیزی که من فکر می کردم بیشتر بود. من هم به عنوان یک بازیگر نقشم را دوست داشتم. همان طور که می دانید نقش شیخ ابراهیم، پدر نجلا را بازی میکنم که در سری اول هم حضور داشتم با این تفاوت که این کاراکتر در سری دوم فراز و فرودهای بیشتری دارد، البته به گمانم بعضی از جاها حضور شیخ ابراهیم از دست رفته است؛ یعنی جایی که باید وجود میداشت وجود ندارد.
وی سپس خبر داد که تصویربرداری «نجلا ۲» همچنان ادامه دارد ولی کار او به تازگی در این مجموعه به پایان رسیده است.
موفقیت سریال های دنباله دار بستگی به شرایط دارد
بازیگر سریال های «مختارنامه»، «معراجی ها»، «آشپزباشی»، «کیمیا»، «گاندو» و «از سرنوشت ۴» در پاسخ به اینکه نظرتان درباره دنباله دار بودن سریال های تلویزیون چیست و فکر می کنید چه سریال هایی معمولاً بعد از پخش سری اول موفق می شوند؟ بیان کرد: در سریال هایی که از دید عموم موفق هستند، قطعاً دست اندرکاران تولید به فکر می افتند که سری های بعدی را نیز تولید کنند که این اتفاق در همه جای دنیا مرسوم است؛ حتی در مورد آثار سینمایی به خصوص در یکی دو دهه اخیر که اتفاقا خیلی هم از این مسئله استقبال شده است. در ایران هم به همین شکل است ولی اینکه سریال ها بتوانند با ادامه فصل های جدیدشان موفق شوند، بستگی به شرایط تولید دارد که چقدر بتواند موفقیت سری اولش را حفظ کند و مخاطبش را همچنان نگه دارد.
«از سرنوشت» جذاب تر می شود
ضیایی که در سه فصل از مجموعه «از سرنوشت» حضور داشت، درباره فصل چهارم این مجموعه و نقشش در این سریال که در شب های ماه مبارک رمضان از شبکه دو سیما پخش می شود، توضیحاتی ارائه کرد.
وی گفت: در سریال «از سرنوشت ۴» هم مخاطب طبیعتا با شخصیت من در فصل های قبلی آشنایی پیدا کرده است و مرا می شناسند، بنابراین توضیح خاصی درباره نقشم ندارم فقط بگویم که در سری چهارم یکسری اتفاقات، جالب تر می شود که بماند تا ببینید. درباره دنباله دار بودن این مجموعه و کشیدن آن تا فصل چهار، باید گفت حتما بازخوردها به اندازهای بوده که داستان ادامه پیدا کند و آنقدر مخاطب داشته که تهیهکننده فکر کند سری چهارم را هم بسازد، بنابراین باید نظر مخاطبان را هم شنید.
با خود رقابت کردن چیز عجیبی است
این بازیگر در بخشی دیگر از صحبت هایش درباره اینکه نظرش درباره رقابت شبکه های تلویزیون چیست؟ اظهار کرد: من فکر میکنم اساساً رقابت متعلق به یک فضای آزاد است. زمانی که تلویزیون ما متعلق به بخش حاکمیتی است که نمیشود با آن رقابت کرد تا اینکه خودش با خودش رقابت کند. با خود رقابت کردن هم به نظرم چیز عجیبی است. در بحث های مربوط به سیر و سلوک و از این قبیل موضوعات، ممکن است آدم ها با خودشان رقابت داشته باشند اما صحبت ما بر سر سیر و سلوک عارفانه نیست بلکه بر سر یک موضوع واقعی است.
سید مهرداد ضیایی در پایان گفت: دستگاهی که بودجه دولتی دارد طبیعتاً نمیتواند خودش با خودش رقابت کند، مگر اینکه رقابت در بخش ممیزی و یا بودجه باشد که آن هم، همه بودجهها یکی است و از یک جا صادر می شود بنابراین تا زمانی که بخش خصوصی فعال نباشد، من شخصا نمی توانم اصلا در مورد این قضیه چیزی متصور شوم.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما