به گزارش قدس آنلاین، محمد احمدیان ظهارداشت: فرهنگ سازی در راستای ارتقای سلامت و تأکید برای اصلاح سبک زندگی از اهداف مهم حوزه سلامت بوده که جلب مشارکت مردم، مسئولان و همکاری سازمانهای مردم نهاد در این خصوص میتواند نقشی مهم و ویژه در افزایش سطح سلامت و ارتقای فرهنگ عمومی داشته باشد.
وی تصریح کرد: عمده مشکل در حوزه سلامت در گروه سنی نوجوانان، مراجعه کم جهت انجام و پیگیری مراقبتها بوده و منجر به اختلال در وزنگیری و ایجاد مشکلات اضافه وزن و کاهش وزن و نیز ابتلا به بیماریهایی همچون زمینه ای میشود.
مدیر سلامت جمعیت، مدارس و خانواده دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مدارس یکی از بهترین مکانها برای انتقال آموزههای حوزه سلامت بوده است، خاطرنشان کرد: روی موضوع سرفصلهای بهداشتی مدارس برخی آموزشها از سوی مراقبان سلامت و مربیان بهداشت و برخی دیگر از آموزشها از سوی سفیران سلامت (دانشآموزان داوطلب) داده میشود.
احمدیان اضافه کرد: یکی از برنامههای کشوری بحث فعال شدن طرح بوفه سالم در مدارس است که لیست غذایی آن شامل خشکبارها، مغزیجات و برخی خوراکیها و ساندویچها بوده و در کنار آن نیز توزیع و عرضه سوسیس، کالباس، فست فود، چیپس و پفک ممنوع اعلام شده است.
وی با ذکر این نکته که در میان نعمت های بیشمار خداوند هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی نیست، تأکید کرد: بی شک همه ما بر این باوریم که سلامت شاخصترین نعمت الهی است که خداوند بر بندگانش ارزانی داشته و از درون جامعهای سالم و تندرست است که نبوغ، رشد، پویایی و بالندگی به وفور پدیدار میشود.
منبع: تسنیم
انتهای خبر/
نظر شما