به گزارش قدس آنلاین، آن طور که قالیباف گفته، مصوبه شورای هماهنگی سران سه قوه، اختیار تنظیم بازار را به وزارت صمت داده و این وزارتخانه هم با عرضه دو خودروی سمند و تیبا در بورس کالا مخالفت کرد؛ زیرا باید تمامی عرضه و تقاضا در یک بستر تجمیع شود و سامانه یکپارچه تخصیص خودرو هم به همین دلیل راه اندازی شده است.
وی گفت: این مصوبه محرمانه بوده و وزارت صمت اجازه نداشت آن را اطلاع رسانی کند. البته علاوه بر این قانون، قانون بورس هم وجود دارد و هیئت پذیرش وقتی تصمیم بگیرد، کالای خاصی میتواند در بورس عرضه شود.
با تصمیم وزارت صمت، عرضه خودرو در بورس کالا که از ۱۸ اردیبهشت آغاز شده بود، ممنوع شده است که به گفته جهرمی، قائم مقام بورس کالا، این سازمان با تصمیم وزارت صمت مخالف است، زیرا شفافیت را از بین میبرد.
جعفر توحیدی، مجری طرحهای فروش اینترنتی خودرو گفته قرعه کشی برای برخی از خودروها دائمی است و تنها تعدادی خودرو از این فرآیند خارج میشوند.
تصویر بالا نشان دهنده تمامی مدل های خودرو در گروه سایپاست که ساینا F و کوییک F در آن دیده نمیشود و مشخص نیست که وزارت صمت قرار است این دو خودرو را از قرعه کشی حذف کند، یا ساینا S و کوییک S.
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظر شما