عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:شهید دیالمه را می‌توان از سرداران جنگ نرم در مقابل موج تردید افکنی و انحرافات دهه ۶۰ دانست که در برابر آنها می ایستاد.

شهید دیالمه از سرداران جنگ نرم بود

به گزارش قدس آنلاین، سعید جلیلی روز سه‌شنبه در همایش ملی "دیالمه، نیاز امروز" در مشهد افزود: قرآن کریم ۲ مولفه ایمان و عمل صالح را مطرح می‌کند که اگر در زندگی جمع شود نتیجه آن حیات با برکت است و شهید دیالمه چنین بود یعنی ایمان و عمل صالح را با هم داشت.

وی ادامه داد: اگر کسی صحبت از ایمان کرد این موضوع، الزاماتی دارد و ایمان باید خود را در عمل نشان دهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: انقلاب اسلامی، خواست تا در همین حیات دنیا، حیات طیبه ببخشد و شهید دیالمه با همه وجود به این امر قیام کرد.

و از همان ابتدای پیروزی انقلاب هم مقابله دشمنان شروع شد تا این نهال، تنومند نشود.

جلیلی افزود: آنچه برای دشمنان می‌تواند کم هزینه تر باشد این که یک ملت از مسیر خود منصرف یا منحرف شود و بر همین اساس تردید ‌و شبهه افکنی را شروع می‌کنند.

وی اضافه کرد: شهید دیالمه در برابر تفکر التقاطی و شبهه افکنیها، پاسخ و رفتار را در زمان خودش انجام می‌داد و عمل صالح این است که هر عمل را در زمان خود انجام دهیم که این کار در مورد جهاد تبیین هم صدق می‌کند که باید در زمان خود و به موقع انجام شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شهید دیالمه، در سخنان خود تبیین اقناعی، مستند و دقیق انجام می‌داد و بسیاری از رفتارهای خوب ما اگر در زمان خودش نباشد اثرگذار نخواهد بود.

جلیلی افزود: امروز باید ببینیم موفقیتها و ناکامی ها کجا بوده است و این نیازمند تبیین است. موفقیتها وقتی بوده که ایمان و عمل صالح را مبنا قرار دادیم و کاستی ها وقتی بوده است که نتوانستیم مبنای انقلاب را در عمل محقق کنیم.

وی با بیان این که جمهوری اسلامی، یک اسم نیست بلکه یک حقیقت است افزود: دشمن با حقیقت انقلاب مشکل دارد و در همه عرصه ها به افرادی مثل شهید دیالمه نیاز داریم تا به خوبی آگاه و با بصیرت باشند و دیگران را آگاه کنند.

راه اندازی دبیرخانه دایمی شهید دیالمه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد 

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در این همایش گفت: در حادثه هفتم تیر، بهترینها را از دست دادیم که در این میان شهیدان بهشتی و دیالمه منشأ روشنگری بودند.

دکتر محمدعلی کیانی افزود:۹ نفر از یاران شهید بهشتی از جمله شهید دیالمه از خراسان بودند که کمتر به آنها پرداخته شده است و وظیفه و رسالت ماست که در خصوص این شهیدان کار و نسل جوان را با آنها آشنا کنیم.

وی ادامه داد: شهید دیالمه، متخلق به علم، دانش، عمل و تعهد بود و چنین شهیدانی باید الگوی عملی همه ما به خصوص در سطح دانشگاه شوند و ما هم اکنون  بیش از هر زمان دیگری به افرادی مثل شهید دیالمه ‌و شهید چمران نیاز داریم از این رو  می‌خواهیم دبیرخانه دایمی شهید دیالمه را در دانشگاه علوم پزشکی راه اندازی کنیم.

یکی از دوستان و یاران شهید دیالمه هم در این همایش گفت: این شهید والامقام بصیرت و وسعت اطلاعات ویژه ای داشت و بر مباحث اعتقادی و سیاسی مسلط و صبور، جسور و باهوش بود.
حسین بانک افزود: شهید دیالمه معتقد بود باید مبانی اعتقادی دانشجویان را قوی کنیم تا گرفتار عقاید التقاطی و مارکسیستی نشوند و می‌گفت هم مبارزه کنید هم درس بخوانید.

شهید عبدالحمید دیالمه، دارای تحصیلات حوزوی و دانشگاهی تا درجه دکتری بود. وی در دوره اول مجلس شورای اسلامی از سوی مردم مشهد به عنوان نماینده مجلس در این شهر انتخاب شد و در شروع مجلس به عنوان عضو هیات رییسه سنی انتخاب گردید و پس از آن به عنوان رییس کمیسیون شوراها در مجلس به ایفای مسوولیت پرداخت.

انتهای پیام

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.