تحولات لبنان و فلسطین

جایگاه چهارمی تیم کشتی آزاد نوجوانان در آوردگاه جهانی باعث شد تا عملکرد ضعیف و دور از انتظار کادر فنی زیر ذره‌بین آمار و انتقادات قرار گیرد.

عملکرد کشتی نوجوانان در زیر ذره‌بین آمار

به گزارش قدس آنلاین، مسابقات کشتی نوجوانان جهانی در ۲ بخش آزاد و فرنگی در کشور ایتالیا به پایان رسید. فدراسیون کشتی برای حضور در این مسابقات ۲۰ کشتی‌گیر را در ۲ رشته آزاد و فرنگی به ایتالیا اعزام کرد که نتایج متفاوتی در این تورنمنت بدست آورد.

تیم کشتی فرنگی در رقابت‌های جهانی جهانی با کسب ۱۳۵ امتیاز و(یک طلا، ۲نقره و چهاربرنز) قهرمان شد؛ اما آزادکاران نتوانستند انتظارات را بر آورده کرده و در جایگاه چهارم جهان قرار گرفتند و عنوان آسیایی خود را در ایتالیا تکرار کرد. 

نرسیدن کشتی آزاد ایران به یکی از سکوها در حالی است که سال گذشته این تیم در جایگاه پنجم جهان قرار گرفته بود. البته آزادکاران در مسابقات جهانی ۲۰۲۱ از لحاظ کیفیت مدالی عملکرد بسیار بهتری نسبت به مسابقات ایتالیا داشتند. نوجوانان کشتی آزاد ایران در سال ۲۰۲۱ و در مسابقات جهانی مجارستان سه مدال طلا و یک برنز را کسب کردند. این در حالی است که در مسابقات جهانی ایتالیا نمایندگان روسیه حضور نداشتند و انتظار بود آزادکار نوجوان ایران عملکردی نسبت به سال ۲۰۲۱ داشته باشند.

به نظر می‌رسد ناکامی ۲ساله نوجوانان ایران در رسیدن به سکوی جهانی در حالی است که کشوری مانند هند در این دوره از مسابقات با ۱۲۶ امتیاز به عنوان نایب قهرمانی رسید. هند همچنین در سال ۲۰۲۱ نیز عنوان قهرمانی جهان را به خود اختصاص داده بود. 

این در حالی است که آمریکا نیز همانند گذشته طی این سال‌ها سرمایه‌گذاری زیادی را در کشتی انجام داده که نتیجه آن قهرمانی در کشتی آزاد نوجوانان و کسب یک مدال طلا در کشتی فرنگی نوجوانان جهان در ایتالیا بود.

اتحادیه جهانی کشتی در این خصوص نوشت: جیمز گرین عضو سابق تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان آمریکا به همراه این تیم برای اولین بار پس از ۲۲ سال در مسابقات جهانی ۲۰۱۷ قهرمان جهان شد. گرین در آن سال مدال نقره گرفت. حال بعد از پنج سال، گرین شانس دیگری برای به دست آوردن جام تیمی به دست آورد، این بار به عنوان سرمربی کشتی آزاد زیر ۱۷ سال آمریکا. 

ایالات متحده آمریکا با کسب ۹ مدال از ۱۰ مدال ممکن شامل چهار طلا، ۳ نقره و ۲ برنز نخستین قهرمانی تاریخ خود را در کشتی نوجوانان جهان کسب کرد. هند هم با یک طلا و ۴ برنز با ۱۲۶ امتیاز نائب قهرمان شد و جمهوری آذربایجان کشوری که عنوان قهرمانی تیم اروپا را کسب کرد، با ۱۲۲ امتیاز سوم شد.

پس از روسیه، ایران و هند، پس از آغاز دوره مسابقات جهانی زیر ۱۷ سال در سال ۲۰۱۱، ایالات متحده چهارمین کشوری شد که عنوان قهرمانی کشتی آزاد در رده سنی زیر ۱۷ سال جهان را به دست آورد. روسیه تا سال ۲۰۱۸ که ایران قهرمان شده بود، هر سال این عنوان را کسب می‌کرد.

روسیه در سال ۲۰۱۹ دوباره قهرمان شد و هند سومین کشوری بود که در سال ۲۰۲۱ عنوان قهرمانی را کسب کرد.

نتایج فوق نشان می‌دهد که کشورهای جهان از قاره آسیا گرفته تا آمریکا سرمایه‌گذاری زیادی در کشتی دارند و فدراسیون کشتی و در راس آن علیرضا دبیر در این سال‌ها با بها دادن به باشگاه‌های کشتی و برگزاری دوره‌های یکسان‌سازی مربی‌گری در استان‌های مختلف و آموزش مربیان در صدد افزایش جمعیت کشتی‌گیر در کشورمان است. اهمیت به مسابقات دانش‌آموزی و برگزاری مسابقات نونهالان و اهمیت به مربیان سازنده در سراسر کشور به طور حتم دورخیزی است که می‌تواند استعدادهای کشتی کشورمان را در سال‌های آینده شکوفا سازد.

با این وجود صرف توجه به مدال در رده سنی نوجوانان نمی‌تواند آینده روشنی را پیش روی این رشته قرار دهد، بلکه با حمایت از استعدادهای خوب و قراردادن آنان در مسیر درست می‌توان در سال‌های آینده مدعیان سرسختی را برای در رده بزرگسالان پرورش داد.   

عملکرد کشتی نوجوانان در زیر ذره‌بین آمار

نتایج تیم‌های کشتی نوجوانان از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲:

عنوان چهارمی کشتی آزاد در رقابت‌های قهرمانی سال ۲۰۲۲ جهان

آزادکاران ایران با کسب یک مدال طلا، ۲ مدال نقره و ۲ مدال برنز با کسب جایگاه چهارمی به کار خود در رقابت‌های کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی جهان در ایتالیا پایان داد.

ابراهیم الهی در وزن ۶۰ کیلوگرم به مدال طلا، محمدرضا اسدی در وزن ۵۱ کیلوگرم، رضا سلیمانیان در وزن ۸۰ کیلوگرم به مدال نقره، عرشیا حدادی در وزن ۴۸ کیلوگرم و عرفان علیزاده در وزن ۹۲ کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.

در رده بندی تیمی آمریکا با ۱۹۰ امتیاز در جایگاه نخست ایستاد، هند و آذربایجان با ۱۲۶ و ۱۲۲ امتیاز دوم و سوم شدند و تیم ایران با ۱۱۷ امتیاز چهارم شد.

 عنوان چهارمی کشتی آزاد قهرمانی سال ۲۰۲۲ آسیا

آزادکاران نوجوانان کشورمان با کسب ۱ مدال طلا، ۳ مدال نقره و ۱ مدال برنز به کار خود در رقابت های کشتی قهرمانی نوجوانان آسیا در قرقیزستان پایان دادند.

رقابت‌های کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی آسیا روزهای ۳۱ خرداد و اول تیرماه در شهر بیشکک قرقیزستان برگزار شد و نمایندگان کشورمان در پایان توسط محمدرضا لطفی در وزن ۱۱۰ کیلوگرم به مدال طلا، امیرمحمد نوازی در وزن ۴۵ کیلوگرم، محمدرضا اسدی در وزن ۵۱ کیلوگرم، عرفان علیزاده در وزن ۹۲ کیلوگرم به مدال نقره و یونس شفیعی در وزن ۷۱ کیلوگرم به مدال برنز دست یافتند.

رده‌بندی تیمی: ۱- هند ۱۸۸ امتیاز ۲- قزاقستان ۱۵۰ امتیاز ۳- ازبکستان ۱۴۵ امتیاز ۴- ایران ۱۲۶ امتیاز ۵- ژاپن ۱۲۲ امتیاز ۶- قرقیزستان ۱۰۷ امتیاز ۷- مغولستان ۸۵ امتیاز

پنجمی پیکارهای کشتی آزاد قهرمانی سال ۲۰۲۱ جهان

تیم کشتی آزاد نوجوانان در پایان رقابت‌های قهرمانی جهان در مجارستان صاحب ۳ مدال طلا، یک مدال برنز و ۲ عنوان پنجمی شد.

رقابت‌های کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی جهان روزهای ۲۸ تا ۳۰ تیرماه سال ۱۴۰۰ در شهر بوداپست مجارستان برگزار شد و در پایان تیم ایران توسط علی خرم‌دل در وزن ۵۱ کیلوگرم، سیدحسن اسماعیل‌نژاد در وزن ۷۱ کیلوگرم و امیررضا معصومی در وزن ۱۱۰ کیلوگرم به مدال طلا و علی رضایی در وزن ۶۵ کیلوگرم به مدال برنز دست یافت. شهداد خسروی و محمدرضا شاکری در اوزان ۵۵ و ۶۰ کیلوگرم نیز پنجم شدند.

در رده‌بندی تیمی این مسابقات هند با ۱۴۷ امتیاز قهرمان شد و تیم‌های آمریکا، روسیه و ایران به ترتیب با ۱۴۳، ۱۴۰ و ۱۱۶ امتیاز دوم تا چهارم شدند.

قهرمانی سال ۲۰۱۹ آسیا

تیم کشتی آزاد نوجوانان ایران با کسب ۷ مدال طلا، یک مدال نقره و یک مدال برنز با اقتدار بعنوان قهرمانی رقابت‌های آسیایی در قزاقستان رسید.

رقابت‌های کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی آسیا روزهای ۱۵ و ۱۶ تیرماه سال ۹۸ در شهر نورسلطان کشور قزاقستان برگزار شد و در پایان تیم ایران توسط علی عرب در وزن ۴۵ کیلوگرم، رحمان عموزاد خلیلی در وزن ۴۸ کیلوگرم، علی قلی‌زادگان در وزن ۵۱ کیلوگرم، امیرحسین متقی در وزن ۶۰ کیلوگرم امیرحسین فیروزپور در وزن ۸۰ کیلوگرم، سهیل یوسفی در وزن ۹۲ کیلوگرم و سالار حبیبی در وزن ۱۱۰ کیلوگرم به مدال طلا، در وزن ۶۰ کیلوگرم توسط عرفان الهی به مدال نقره و در وزن ۶۰ کیلوگرم توسط مهدی ویسی در وزن ۵۵ کیلوگرم به مدال برنز دست یافت و با کسب ۲۱۲ امتیاز با اقتدار قهرمان قاره کهن شد. پس از تیم ایران هند و قزاقستان به ترتیب با ۱۵۷ و ۱۴۵ امتیاز دوم و سوم شدند.

نایب قهرمانی سال ۲۰۱۹ جهان

تیم ایران با کسب ۳ مدال طلا، ۳ نقره و یک برنز بعنوان نایب قهرمانی رقابت‌های کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی جهان در بلغارستان دست یافت.

این مسابقات روزهای ۷ تا ۹ مردادماه سال ۹۸ در شهر صوفیه بلغارستان برگزار شد و در پایان تیم ایران با ۳ مدال طلای رحمان عموزادخلیلی در وزن ۴۸ کیلوگرم، امیرحسین فیروزپور در وزن ۸۰ کیلوگرم و سهیل یوسفی در وزن ۹۲ کیلوگرم، ۳ مدال نقره علی عرب در وزن ۴۵ کیلوگرم، مهدی ویسی در وزن ۵۵ کیلوگرم و عرفان الهی در وزن ۶۰ کیلوگرم و کسب ۱۶۶ امتیاز بعنوان نایب قهرمانی رسید. تیم روسیه نیز با ۱۶۸ امتیاز قهرمان شد.

در وزن ۵۱ کیلوگرم این مسابقات علی قلی‌زادگان در حالی که در دیدار رده‌بندی مقابل حریف اوکراینی ضربه شده بود از سوی داوران دیسکالیفه شد و تیم ایران امتیاز این وزن را از دست داد.

عملکرد کشتی نوجوانان در زیر ذره‌بین آمار

کشتی فرنگی:

نایب قهرمانی سال ۲۰۲۲ آسیا

تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان با کسب ۲ مدال طلا، ۴ مدال نقره و ۲ مدال برنز به‌عنوان نایب قهرمانی رقابت‌های آسیا در قرقیزستان دست یافت.

رویداد فوق روزهای ۲۹ و ۳۰ خردادماه در شهر بیشکک قرقیزستان برگزار شد و در پایان تیم ایران توسط محمد مرادی در وزن ۷۱ کیلوگرم، محمد جهانگیری در وزن ۱۱۰ کیلوگرم به مدال طلا، پیام احمدی در وزن ۴۵ کیلوگرم، علی احمدی‌وفا در وزن ۴۸ کیلوگرم، ابوالفضل میرشکار در وزن ۶۰ کیلوگرم، سیدرضا آذرشب در وزن ۸۰ کیلوگرم به مدال نقره، محمدرضا غلامی در وزن ۵۱ کیلوگرم و حمیدرضا کشتکار در وزن ۹۲ کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.

در رده‌بندی تیم ایران با ۱۷۴ امتیاز بعنوان نایب قهرمانی دست یافت و قرقیزستان با ۱۸۲ امتیاز و قزاقستان با ۱۷۰ امتیاز در جایگاه‌های اول و سوم ایستادند.

عنوان پنجمی جهانی سال ۲۰۲۱

تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان با کسب ۲ مدال نقره و یک مدال برنز به کار خود در رقابت‌های جهانی مجارستان در سال ۲۰۲۱ پایان داد.

رقابت‌های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان روزهای اول تا سوم مردادماه سال ۱۴۰۰ در شهر بوداپست مجارستان برگزار شد و در پایان تیم ایران توسط سیدمصطفی رضایی و علیرضا عبدولی در اوزان ۶۰ و ۷۱ کیلوگرم صاحب مدال نقره و علی جلالی عبدالوند در وزن ۹۲ کیلوگرم صاحب مدال برنز شد. علی احمدی وفا در وزن ۴۵ کلوگرم نیز پنجم شد.

در پایان این مسابقات گرجستان، اوکراین و روسیه به ترتیب با ۱۴۱، ۱۲۷ و ۱۲۴ امتیاز اول تا سوم شدند. تیم ایران نیز با کسب ۸۱ امتیاز پنجم شد.

عملکرد کشتی نوجوانان در زیر ذره‌بین آمار

قهرمانی کشتی سال ۲۰۱۹ آسیا

تیم کشتی ایران با کسب ۴ مدال طلا، ۲ مدال نقره و یک مدال برنز بعنوان قهرمانی رقابت‌های کشتی فرنگی نوجوانان آسیا در قزاقستان رسید.

این مسابقات طی روزهای ۱۳ و ۱۴ تیرماه در شهر نورسلطان کشور قزاقستان برگزار شد که در پایان تیم ایران با چهار مدال طلای امیررضا ده‌بزرگی در وزن ۴۸ کیلوگرم، سعید اسماعیلی در وزن ۵۱ کیلوگرم، حجت رضایی در وزن ۶۵ کیلوگرم و سعید کریمی‌زاده در وزن ۹۲ کیلوگرم، ۲ مدال نقره دانیال سهرابی در وزن ۶۰ کیلوگرم و رضا ساکی در وزن ۷۱ کیلوگرم و یک مدال برنز شاهرخ میکائیلی‌زاده در وزن ۱۱۰ کیلوگرم و کسب ۱۸۱ امتیاز بعنوان قهرمانی رسید. پس از تیم ایران، قزاقستان با ۱۷۵ امتیاز در جایگاه دوم ایستاد.

قهرمانی سال ۲۰۱۹ جهان

تیم کشتی فرنگی نوجوانان ایران برای چهارمین بار و دومین بار پیاپی در رقابت‌های جهانی بلغارستان به عنوان قهرمانی دست یافت.

رقابت‌های کشتی فرنگی نوجوانان جهان روزهای ۱۱ تا ۱۳ مردادماه سال ۹۸ در شهر صوفیه بلغارستان برگزار شد و در پایان تیم ایران با ۴ مدال طلای امیررضا ده‌بزرگی در وزن ۴۸ کیلوگرم، سعید اسماعیلی در وزن ۵۱ کیلوگرم، رضا ساکی در وزن ۷۱ کیلوگرم و شاهرخ میکائیلی در وزن ۱۱۰ کیلوگرم و با کسب ۱۴۸ امتیاز با اقتدار و برای چهارمین بار و دومین بار پیاپی بعنوان قهرمانی دست یافت. پس از ایران تیم‌های جمهوری آذربایجان و روسیه به ترتیب با ۱۲۳ و ۹۹ امتیاز دوم و سوم شدند.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.