به گزارش قدس آنلاین، بازگشت دوباره کارلوس کی روش به فوتبال ایران و برعهده گرفتن سرمربیگری تیم ملی کشورمان سوژه خوبی برای رسانه های داخلی و خارجی بوده و تقریبا هر روز رسانه ها درباره مرد پرتغالی مطالب متفاوت و جالبی منتشر می کنند.
گذشته از جزئیات قرارداد سرمربی پرتغالی تیم ملی آن چه برای فوتبال دوستان و رسانه ها جالب توجه است حواشی مربوط به بازگشت پیرمرد پرتغالی به نیمکت یوزهاست و این که می تواند چه رکوردهای جدیدی به نام خود ثبت کند یا حتی با صعود ایران به مرحله حذفی برای اولین بار می تواند تا مدت ها دست نیافتنی شود.
دو روز پیش بود که برخی از رسانه ها با اشاره به سن مربیان ۳۲ تیم حاضر در جام جهانی ۲۰۲۲ کی روش را دومین مربی مسن جام جهانی قطر معرفی کردند. بیستودومین دوره مسابقات جام جهانی در تاریخ ۲۹ آبان با دیدار تیمهای قطر و اکوادور آغاز خواهد شد و نگاهی به سن مربیان ۳۲ تیم راه یافته به این مسابقات معتبر نشان میدهد که کارلوس کیروش ۶۹ ساله دومین مربی مسن حاضر در این رقابتها خواهد بود.
این مربی پرتغالی که در دو دوره قبلی جام جهانی هم هدایت ایران را برعهده داشت و هفته پیش هم جانشین دراگان اسکوچیچ شد، از این حیث تنها لوئیز فنخال سرمربی ۷۱ ساله تیم ملی هلند را بالاتر از خود میبیند، اما دومین مربی مسن جام جهانی قطر تنها نکته متمایز کننده او از دیگر همکارانش نیست بلکه او با حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ صاحب یک رکورد دیگر هم خواهد شد.
کارلوس کی روش با قبول سرمربیگری ایران، برای چهارمین بار حضور در جام جهانی را تجربه میکند تا در رده سوم از این حیث در بین سرمربیان تاریخ باشد. سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران که جانشین دراگان اسکوچیچ شد برای چهارمین بار حضور در جام جهانی را تجربه خواهد کرد. کی روش در سال ۲۰۰۲ توانست آفریقای جنوبی را به جام جهانی برساند ولی قبل از جام جهانی از سمت خود برکنار شد.
کیروش در سال ۲۰۱۰ برای اولین بار حضور در جام جهانی را به عنوان سرمربی پرتغال تجربه کرد ولی در مرحله یک هشتم نهایی حذف شد. سرمربی پرتغالی در سال ۲۰۱۴ هدایت تیم ملی ایران را بر عهده گرفت ولی تیم او در گروه F از رسیدن به دور بعد جا ماند. کیروش در سال ۲۰۱۸ سومین حضور در جام جهانی را تجربه کرد و تیم او تا ثانیههای پایانی شانس صعود به دور دوم داشت.
سرمربی پرتغالی بعد از حضور در کلمبیا و مصر در انتخابی جام جهانی، به عنوان جانشین اسکوچیچ انتخاب شد و هدایت تیم ملی ایران را بر عهده گرفت و باید دید در این دوره چه خواهد کرد. رکورد بیشترین حضور در جام جهانی در اختیار کارلوس آلبرتو پریرا مربی برزیلی با شش حضور است و پس از او بورا میلوتینوویچ مربی صربستانی با پنج حضور در رده دوم قرار دارد.
کیروش، سپ هربرگر مربی آلمانی لایوش باروتی مربی مجارستانی هلموت شون مربی آلمانی، هنری میشل مربی فرانسوی و اسکار تابارس اروگوئه ای با چهار دوره حضور در جام جهانی در رده سوم هستند.
منبع: خراسان
نظر شما