تحولات منطقه

سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در فصل تابستان سال آینده، جهاد مدرسه‌سازی را به راه خواهیم انداخت و از تمام ظرفیت‌های مردمی برای نیل به این مقصود استفاده می‌کنیم.

جهاد مدرسه‌سازی، تابستان آینده راه‌اندازی می‌شود
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین از سازمان نوسازی مدارس، حمیدرضا خان‌محمدی در دومین روز گردهمایی مدیران کل نوسازی مدارس سراسر کشور اظهار داشت: یکی از ابعاد بارز زندگی حضرت زهرا(س) مبارزه و جهاد در راه دفاع از ولایت است. امروز نیز شاهد هستیم که دشمن، مسیر ولایت را هدف قرار داده است؛ بنابراین باید دقت کنیم تا در این مسیر پیروز باشیم.

وی با اشاره به ضرورت توجه به انجام مسئولیت‌ها و وظایف در سازمان نوسازی مدارس، افزود: همه ما باید تلاش کنیم تا با وجود برخی مشکلات، تکالیف خود را به درستی انجام دهیم و در ایفای نقش و انجام مسئولیت‌های‌مان موفق باشیم.

سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: ارتباط خود را با مقامات مسئول از جمله استانداران تقویت کنید تا در امر خطیر مدرسه‌سازی به نتایج خوبی برسید و فعالیت‌های تاثیرگذاری داشته باشید. همچنین باید از ظرفیت‌های زیرساختی و منابع خدادادی استان‌ها استفاده کنید و با همه افرادی که می‌توانند در این مسیر کمک کنند، همراه و همگام باشید.

ضرورت توجه به خیر و برکت مدرسه‌سازی

خان محمدی با تاکید بر لزوم توجه به معنویات در فعالیت‌های مدرسه‌سازی تصریح کرد: نگاه و رویکرد ما در دوره جدید نباید فقط توجه به آورده مالی خیرین باشد بلکه برکت خیر و برکات حاصل از ورود به این عرصه حائز اهمیت است و چنین نگرشی موجب رشد معنوی و در کنار آن بالا رفتن سطح فعالیت‌های ما خواهد شد.

وی گفت: وظیفه ما در قبال خیرین و نیکوکاران، تکریم این افراد است چراکه حضور موثر و سرشار از انگیزه خیرین، به همه ما انرژی می‌دهد تا اقدامات‌مان به نتایج بهتر و موثرتری منجر شود.

سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در بخش دیگری از سخنان خود، به مسئولیت اجتماعی این سازمان اشاره و اظهار کرد: سازمان نوسازی مدارس کشور یکی از بارزترین مصادیق برای ایفای مسئولیت اجتماعی مردم در خانواده بزرگ آموزش و پرورش است؛ بر همین اساس ما باید در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی‌مان بتوانیم برنامه‌ریزی موثر و مثبتی برای جذب منابع داشته باشیم.

حل مشکلات جامعه با بهره‌مندی از ظرفیت خیرین

همچنین ناصر قفلی رئیس مجمع خیران مدرسه‌ساز کشور اظهار کرد: استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی برای حل مشکلات جامعه در بخش‌های مختلف یک راهبرد اساسی برای تحقق اهداف توسعه است که این امر در بخش مدرسه‌سازی طی سال‌های اخیر با مشارکت خوب خیران اثبات شده است.

وی افزود: ما باید قدر خیران را بدانیم و اگر به خوبی از پتانسیل آنان استفاده کنیم خیلی از مشکلات ما حل خواهد شد. اما انتظار این است که همه مسئولان با مجامع خیران همسو باشند و در کنار آن‌ها به جذب مشارکت‌های مردمی کمک کنند.

وی تصریح کرد: علاوه بر توان خیران مدرسه‌ساز که سال‌هاست پای کار آمده‌اند، باید با افزایش همراهی‌ها با این قشر که دل در گروِ توسعه ایران عزیز دارند، بستر را برای پای کار آمدن سایر اقشار مردم در حوزه مدرسه‌سازی نیز فراهم کرد.

دکتر «ناصر قفلی» خیّر مدرسه‌ساز کشور سال ۱۳۱۵ در خانواده‌ای متدین متولد شد. پدرش زنده‌یاد «عبدالحسین قفلی» از معتمدان به نام مشهد بود. دکتر قفلی بعد از گرفتن مدرک دیپلم برای ادامه تحصیل به آلمان رفت و تحصیلاتش را در آنجا تا مقطع دکترای کشاورزی ادامه داد. سال ۱۳۴۳ پس از سال‌ها دوری از کشور و کسب مدرک دکترا در رشته دامپروری و اخذ تخصص به ایران بازگشت.

آرزوی ساخت مدرسه رویای شیرینی بود که بعد از شنیدن آرزوی پدرش در جوانی شکل گرفته بود و اکنون سال‌هاست که در این عرصه یکی از چهره‌های اثرگذار کشور است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.