به گزارش قدس آنلاین «مثل پدر» با اجرای فاطمه افشاریان در یک گفتوگوی صمیمانه با فرزندان شهدا به خاطرات و ویژگیهایی از حاج قاسم سلیمانی میپردازد. این برنامه رو در رو با فرزندان شهدا مجالی است برای گفتوگو پیرامون خاطراتی از حاج قاسم سلیمانی که رنگ و بوی پدرانگی در آن جاریاست.
افشاریان، مجری برنامه «مثل پدر» موضوع این برنامه را دلتنگی دانست و گفت: روایت عاشقانه ۳ سال دلتنگی نسبت به عزیزی که همیشه در قلب های مردم عزیز ایران به خصوص فرزندان شهدا بوده است. این نبودن و ندیدن قطعا باعث شده که دل همه برای ایشان تنگ شود و مهمان های من در این به برنامه به نمایندگی از همه کسانی که شبیه ایشان هستند، از دلتنگی خود می گویند.
وی از دلیل حضور خود در این برنامه گفت: من خود از جنس مهمان های این برنامه بودم. برای عوامل تولید کننده کار و همچنین مکتب حاج قاسم که متولی اصلی کار بودند، بسیار مهم بود که این گفت وگو ها حرف دل باشد و صرفا تصنعی رسانه ای نباشد. من بارها در زندگی توفیق داشتم که حاج قاسم را از نزدیک زیارت کنم،هم ایشان به منزل ما آمده بودند و هم خانواده ما به دیدار ایشان رفته بودیم. بعد از شهادت پدرم حاج قاسم را عمو خطاب می کردم و سنگ صبور خانواده ما بودند. من با بسیاری از کودکانی که در کسوت مهمانی رو به روی من می نشستند خاطرات مشترک داشتم؛ چون همگی از جنس هم بودیم و حرف دل یک دیگر را می فهمیدیم.
این مجری تلویزیون در پاسخ به این سوال که برای حفظ مکتب و راه حاج قاسم چه باید کرد، افزود: راه حاج قاسم یعنی مردمی بودن، درد مردم را فهمیدن و هوای مردم را داشتن. در حال حاضر با افتخار اجرای ۳ برنامه تلویزیونی(صبحانه ایرانی،مثل پدر و مردم نگار) در شبکه دو را برعهده دارم و در تلاشم روی آنتن زبان مردم باشم و اگر نقد یا دغدغه ای هست در قالب رسانه ملی بیان کنم. اگر بنا باشد که پایمان را جای پای حاج قاسم بگذاریم اولین گام این است که در کنار مردم باشیم و دردی از آن ها دوا کنیم. در فضای ادبیات من به عنوان شاعر آئینی فعالیت می کنم و در این راستا نیز سعی کردم شعرهایی بگویم که دغدغه مردم لحاظ شود.
وی در ادامه افزود: شهدا در زندگی اهداف بزرگی را سرمشق خود قرار دادند و باید از اهداف کوچک می گذشتند تا به آن اهداف دست یابند. شهدا یک هدف معنوی داشتند و آن هم دیده شدن از سمت پروردگار است و این موضوع راه را برای آن ها هموار کرد تا از دلبستگی های دنیوی مانند عشق به فرزند و خانواده بگذرند.
افشاریان با اشاره به شخصیت حاج قاسم که در نقش عمو برای ایشان پدری می کردند،بیان کرد: در طی این ۳ سال، در هر برنامه ایی که دعوت شدم و قصد داشتم از شخصیت ایشان بگویم،فقط واژه عمو را بیان می کردم زیرا حاج قاسم عمویی بود که پدرانه نقش عمو را ایفا می کردند.
وی مهمترین پیام این برنامه را به تصویر کشیدن دلتنگی برای حاج قاسم دانست و عنوان کرد: توجه ایشان به فرزندان و خانواده های شهدا همیشه مورد توجه همگان بوده است. سردار سلیمانی شخصیتی پرمشغله و پرکاری داشتند، دائم در تردد سطح منطقه و نبرد بودند اما همین موضوع که ایشان به این چنین مسائلی اهتمام داشتند، بسیار ارزشمند است. من معتقدم این مهربانی هاست که در حال حاضر دل همه ی مردم برای ایشان تنگ و چشمانشان پر از اشک است.
مجری برنامه «مثل پدر» در خاتمه از استقبال بی نظیر مردم از این برنامه گفت: زمانی که قسمت اول این برنامه از شبکه دو پخش شد من در جریان نبودم و در اثر پیامک های محبت آمیزی که از قشرهای مختلف مردم دریافت کردم، متوجه این موضوع شدم. صحبت مردم از تمیز بودن این کار بود و به عقیده من فضایی که این برنامه در آن ساخته شد بسیار متفاوت و پرکشش بود. قطعا عنایت خدا و حاج قاسم شامل حال این برنامه نیز شده و بازخوردی که در این روزها از اطرافیانم دریافت کردم خستگی را از تن همه ی عوامل کار بیرون برد. در «مثل پدر» ما تلاش کردیم علاوه بر آیتم های گفت وگو محوری که داریم،بخش هایی از وصیت نامه سردار سلیمانی را در مدت ۳ دقیقه مرور می کنیم و به نظر من خواندن این وصیت نامه نقشه راه بسیار خوبی برای همه ی مردم است.
خبرنگار: محدثه رضایی
۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۶
کد خبر: ۸۳۸۶۶۶
مجری برنامه تلویزیونی «مثل پدر» در گفت وگو با قدس آنلاین: اگر بنا باشد که پایمان را جای پای حاج قاسم بگذاریم اولین گام این است که در کنار مردم باشیم و دردی از آن ها دوا کنیم.
زمان مطالعه: ۳ دقیقه
نظر شما