به گزارش قدس آنلاین، ۱۶ آذر مهرداد بذرپاش رییس سابق دیوان محاسبات وزیر راه و شهرسازی شد و از آن زمان تاکنون یعنی در حدود یک ماه گذشته این سازمان با سرپرست اداره میشود؛ فرآیند انتخاب رییس دیوان محاسبات در مجلس بدین شکل است که کاندیداها در کمیته دیوان محاسبات و امور مالی اعلام آمادگی کرده و سپس این کمیته از بین داوطلبان ۴ نفر را به کمیسیون برنامه و بودجه جهت اعلام نظر و رای گیری معرفی میکند.
کمیسیون برنامه و بودجه نیز در جلسه ای از بین ۴ کاندیدای معرفی شده، دو نفر را انتخاب کرده و به صحن علنی معرفی میکند؛ این دو نفر در یکی از جلسات علنی مجلس به ارائه برنامههایشان پرداخته و در نهایت نمایندگان مجلس یک نفر را به عنوان رییس دیوان محاسبات انتخاب میکنند.
همین روال درباره پژمان پشمچیزاده و احمدرضا دستغیب طی شد و در انتخاباتی دستغیب با کسب ۱۴۱ رای از مجموع ۲۵۳ نماینده حاضر توانست بر صندلی ریاست دیوان محاسبات تکیه زند. پژمان پشمچیزاده معاون نظارت مجلس یازدهم است و احمدرضا دستغیب مشاور رئیس مجلس بود که در نهایت مشاور توانست از معاون پیشی گرفته و به ساختمان دیوان محاسبات برسد.
در این بین گمانهزنیها و تحلیل هایی مطرح میشود مبنی بر اینکه ائتلاف و یا اجماع پشتپرده بین اعضای فراکسیون مستقلین ولایی(متشکل از اعتدالیون و اصلاحطلبان) راه را برای دستغیب هموار کرد البته که نباید از همراهی بخشی از بدنه فراکسیون انقلاب اسلامی غافل شد.
در این باره احمد راستینه نماینده شهرکرد و عضو فراکسیون انقلاب اسلامی وجود هر گونه اجماع و یا ائتلافی را رد کرد و گفت که نمایندگان به برنامههای دستغیب رای دادند.
احمد آوایی نماینده دزفول و عضو فراکسیون مستقلین ولایی هم بیان کرد: تصور دوستان این بود که با توجه به سابقه نمایندگی آقای دستغیب و همچنین عضویت در هیات رییسه مجالس قبلی، ایشان بتواند موفق باشد لذا نمی توان گفت که رای به ایشان جناحی باشد.
علی اصغر عنابستانی، نماینده سبزوار و عضو دیگر فراکسیون انقلاب اسلامی نیز در این خصوص گفت: پشمچیزاده معاون و دستغیب مشاور آقای قالیباف بود پس هر دو از یک مجموعه بودند؛ نمایندگان حق انتخاب داشتند و خیلی هم فاصله رای بین آنها زیاد نبود.
وی افزود: انتخاب آقای دستغیب درست تر بود چون ایشان سابقه نمایندگانی داشته و در فضای مجلس تنفس کرده بود لذا در انتخاب ایشان موضوع رای جناحی مطرح نبود.
جلال رشیدی کوچی، نماینده مرودشت و عضو فراکسیون انقلاب اسلامی نیز گفت: من وحدت و ائتلافی مثلا بین اصلاح طلبان و پایداری ها در رای به آقای دستغیب ندیدم؛ به نظر میرسد آقای دستغیب بهتر از آقای پشمچیزاده توانسته با مجلس ارتباط بگیرد و صحبت کند.
وی ادامه داد: علاوه بر این نطق آقای دستغیب خیلی در رای آوردنش تاثیرگذار بود؛ ایشان دو دوره نماینده مجلس بوده و بهتر راه برقراری ارتباط با نمایندگان را درک کرده است.
منبع: ایسنا
نظر شما