به گزارش قدس آنلاین، از سازمان دار القرآن الکریم علی نیکزاد در نشست رؤسای ادارات امور قرآنی ادارت کل تبلیغات اسلامی سراسر کشور گفت: وظایف سازمان دارالقرآن الکریم و تبلیغات اسلامی و سایر دارالقرآنها مشخص است، اما خواهش بنده این است که از این کارها بیرون بیاییم. اگر توانستیم انس با قرآن را در جامعه و ادارات تبلیغ و ترویج کنیم و همه در قرائت قرآن از هم سبقت بگیرند، آن موقع توانستهایم قدمی در این مسیر برداریم.
وی افزود: امروز قرآن کریم در کشور مهجوریت پیدا کرده است. زمانی از قرآن استفاده میکنیم که کسی فوت کرده باشد و قطعاً قرآن از دست ما شکایت میکند.
نیکزاد گفت: کارهای فرهنگی با بودجه عریض و طویلش تا امروز جواب نداده است و این خیلی بد است که ما بعد از ۴۳ سال از انقلاب بیاییم و بخواهیم از حجاب در مقابل افرادی دفاع کنیم که چیزی در مورد رفتاری که میکنند نمیدانند.عضو هیئت امنای سازمان دارالقرآن الکریم تصریح کرد: رهبری زمانی که در خصوص تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور تأکیداتی داشتهاند، قطعاً با حکمت و آیندهنگری بوده است؛ با این تفسیر که ما بتوانیم حافظان قرآن کریم را جامعه تربیت کنیم. کشورهای دیگری که اسمشان اسلامی است، ولی به اندازه ما ادعای اسلامی بودن ندارند، این کار را انجام دادهاند؛ لذا اگر این تعداد حافظ در جمهوری اسلامی ایران تربیت شود، حتماً بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
وی بیان کرد: باید با تشویقهای بسیار و برکت خود قرآن تلاش کنیم تا اگر کسی قرآن را حفظ کرد، همانطور که کسی به فرزندان امام حسین(ع)، قرآن آموخت و حضرت هرچه میخواست به او داد، ما نیز اینگونه باشیم. البته نه اینکه با مادیات این کار را بسنجیم بلکه نشان دهیم برای وقت، کار و فکر و فعل شما ارزش ویژهای قائل هستیم. باید مقداری از بروکراسی و اداری بودن و اداری فکر کردن بیرون بیاییم.
وی در ادامه با اشاره به دیدار رئیس و جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی با رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: ابراز رضایت مقام معظم رهبری از یک نهاد، بزرگترین خلعتی است که میتوان به انسان داد و این رضایت را خدمت همه دوستان سازمان تبلیغات اسلامی تبریک عرض میکنم. اینکه رهبری از کارهای سازمان تبلیغات اسلامی احساس رضایت داشتند، یک سند بزرگ و بسیار افتخارآمیز است. هر ولی و دلسوزی در کنار رضایت، مطالبی را برای رشد و تعالی بیشتر اعلام میکند و تاکیدات ایشان از این منظر بوده است.
نیکزاد با اشاره به شخصیت امام خمینی(ره) و جامعیت شخصیت ایشان اظهار کرد: امام خمینی در تمامی علوم دینی کامل بود و علاوه بر اینکه متخصص و متعهد بود، یک مجتهد تراز اول هم بود. امام راحل وقتی میخواهد چکیده عمر و وصیتش را در اختیار نسل بعدی قراردهد، در کنار تمامی علوم و مباحثی که کاملاً به آنها اشراف داشتند، حدیث ثقلین را برای طلیعه وصیت خود بیان میکنند.طبق این حدیث، پیامبر اکرم(ص) دو شیء گرانبها یعنی قرآن و عترت را برای ما باقی میگذارند و تأکید میکنند که این دو در کنار هم سعادت دنیا و آخرت انسانها را تأمین میکنند.
وی ادامه داد: حدیث ثقلین به خوبی ثابت میکند که هدایت بشر بعد از پیامبر(ص) نیاز به دو رکن اساسی در کنار هم دارد. از طرفی اهل بیت پیامبر(ص) در این حدیث به عنوان مفسرین قرآن و هادیان بشریت معرفی میشوند و علم قرآن نزد آنها است.
عضو هیئت امنای سازمان دارالقرآن الکریم تصریح کرد: با توجه به این حدیث و نگاه امام(ره) ما باید ببینیم با آنچه که امام در مورد قرآن به ما وصیت فرموده است چگونه برخورد کردهایم. تشکیلاتی را به عنوان سازمان دارالقرآن الکریم درست کردیم و یکسری وظایف اداری و حاکمیتی از برگزاری مسابقات تا ارائه مدرک تخصصی قرآن کریم و مجوز چاپ و نشر قرآن کریم را به آن واگذار کرده ایم اما در کشوری که کسی حافظ قرآن باشد اما معاف از خدمت سربازی نباشد کار عبث و بیهودهای است.
منبع: ایرنا
نظر شما