به گزارش قدس آنلاین، طبق گزارش رسیده، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر از ارائه تخصیص بیش از ۱۳۶ میلیارد تومان ارائه تسهیلات از مهرماه سال ۱۴۰۰ تاکنون به اعضای تحت پوشش این صندوق خبر داد و افزود: از ابتدای مهرماه سال گذشته شاهد رشد بهره مندی اعضا از انواع تسهیلات در قالب طرح های مختلف شامل ضروری، بلاعوض، کارآفرینی و شمیم و جوانه به اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآنی بودیم.
پوراحمدی با اشاره به جزییات ارائه این تسهیلات، گفت: افزایش کمی تسهیلات پرداختی به اعضا، تسریع و سهولت در روند ارائه خدمات مالی، حذف موانع دست و پاگیر و حمایت از کسب و کارهای فرهنگی و هنری آسیب دیده در بحران کرونا از مهمترین برنامههای این صندوق از ابتدای دولت مردمی تاکنون بوده است.
وی همچنین با اشاره به همکاری های موثر صندوق اعتباری هنر با بانک ها و موسسات مالی و اعتباری اشاره کرد و اظهار داشت: این صندوق با توسعه همکاری و جلب مشارکت نهادهای مالی موفق به افزایش اعتبارات و استفاده بهینه از ظرفیت این موسسات شده است.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه سخنان خود همچنین به عضویت بیش از ۹۹ هزار هنرمند، نویسنده، روزنامه نگار و فعال قرآنی در این صندوق اشاره تاکید کرد: تمام تلاش ما براساس شرایط و امکانات موجود، کسب رضایت اعضای تحت پوشش است؛ از این رو تسهیلات پرداختی به منظور تأمین و رفع احتیاجات ضروری و کاهش مشکلات مالی بر اساس توان صندوق انجام گرفته است.
پوراحمدی تصریح کرد: از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ شاهد رشد چشمگیر بهره مندی اعضای صندوق از انواع تسهیلات قرض الحسنه در قالب طرح های مختلف بودیم بر این اساس در نیمه دوم سال گذشته ۲ هزار و۴۴۰ نفر از اعضاء به منظور اخذ حدود ۲۵ میلیارد تومان انواع تسهیلات قرض الحسنه ( بدون بهره) به بانک عامل معرفی شدند.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنربا اشاره رشد ۲۸۰ درصدی تخصیص تسهیلات قرض الحسنه ضروری در ۱۰ماهه سال جاری نسبت به سال ۱۴۰۰، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون ۴ هزار و ۲۹۵ نفر از اعضاء به منظور اخذ حدود ۷۵ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه ضروری( بدون بهره) به بانک عامل معرفی شدند.
پوراحمدی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص نحوه معرفی اعضای واجد شرایط به بانک های عامل نیز خاطرنشان کرد: صندوق اعتباری هنر پس از دریافت درخواست متقاضی از مراجع ذی ربط و بررسی و تطبیق با ضوابط و آئین نامه های مصوب، در حداقل زمان ممکن اقدام به معرفی درخواست کننده های تایید شده به بانک های طرف قرار داد می کند.
وی افزود: تلاش صندوق و بانک های عامل بر آن است تا واجدان شرایط بدون حضور فیزیکی در بانکها، تمامی امور مربوط به تکمیل پرونده تسهیلاتی خود را انجام دهند.
مشاور وزیر فرهنگ در ادامه، ارائه تسهیلات کارآفرینی، به منظور کمک به کسب و کارهای فرهنگی و هنری آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا، از مهرماه سال ۱۴۰۰ را حدود ۲۸ میلیارد تومان (تسهیلات قرضالحسنه) به ۲۴۶ پروژه فرهنگی و هنری تخصیص داده شد.
پوراحمدی در ادامه افزود: صندوق خود را مکلف به حمایت از اعضایی که بدلیل بیماری، کهولت سن و... به لحاظ تمکن مالی آسیب دیدهاند، میداند. لذا در این راستا از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ بیش از ۲ میلیارد تومان در قالب کمک های بلاعوض به ۴۴۶ هنرمند واجد شرایط پرداخت شد. در ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون نیز بیش از ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به ۱۸۱۱نفر از اعضای واجد شرایط پرداخت شده است.
وی خاطرنشان کرد که ارائه تسهیلات بلاعوض به اعضای واجد شرایط از ابتدای سال جاری نسبت به یکساله گذشته بیش از ۲۶۷ درصد رشد را نشان می دهد.
وی همچنین ارائه تسهیلات بلاعوض و طرح شمیم و جوانه را از دیگر خدمات سبد تسهیلاتی این صندوق در دولت مردمی عنوان کرد و یادآور شد: از ابتدای اجرای این طرح ( مهر ۱۴۰۰) به۹۳۷ نفر از اعضا در قالب طرح جوانه و ۴۳۷ نفر در قالب طرح شمیم تسهیلات فرزندآوری و ازدواج تعلق گرفته است. بر این اساس بیش از ۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض و بیش از ۴۱ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه ضروری تخصیص یافته است.
رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر در عین حال یادآور شد: از ابتدای مهر ۱۴۰۰ بیش از ۱۰ هزار درخواست دریافت تسهیلات به صندوق اعتباری هنر رسیده که تمامی درخواستها بررسی و متقاضیانی که براساس ضوابط دارای شرایط بودند، برای دریافت وام و تسهیلات حمایتی به بانک عامل معرفی شدند.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در خاتمه کاستن دغدغههای معیشتی، درمانی و تأمین نیازهای بیمه ای و ارائه تسهیلات به اهالی فرهنگ، هنر و رسانه را از وظایف ذاتی این صندوق تأکید کرد و گفت: بدون تردید مسئولان صندوق اعتباری هنر از این پس نیز تمام تلاش و عزم جدی خود را برای حمایت و پشتیبانی از جامعه فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآنی کشور بهکار خواهند بست.
منبع: ایسنا
نظر شما