نیویورک
هفته نامه نیویورک، در تازه ترین شماره خود در پرونده ای جالب و متفاوت، به ۱۹۴ سوال به روز شده در برخورد افراد با غریبه ها در زندگی روزمره پاسخ گفته است. با وجود اینکه برخی از این سوالات مانند «اگر باعث مبتلا شدن رئیس خود به کرونا شدم چه کنم؟»، «آیا می توانم کودک بی ادب دوستم را تربیت کنم؟»، «آیا پرسیدن از فردی در خصوص اینکه منزلش را با چه قیمتی خریده یا اجاره کرده کار درستی است؟»، «آیا وقتی کسی به شما می گوید برایم هدیه نخرید یعنی برایم هدیه بخرید؟»، «آیا در جواب ایموجی قلب در شبکه های پیامرسان اجتماعی باید با ایموجی قلب پاسخ دهیم؟» بسیار پیش پا افتاده به نظر می رسند، اما دغدغه بسیاری از افراد در برخوردهای روزمره آن ها است، و مجله نیویورک تلاش دارد تا شیوه صحیح در برخورد با این سوالات را پاسخ دهد.
لیبراسیون
روزنامه لیبراسیون چاپ فرانسه در گزارشی، به بالا گرفتن تنش ها در آمریکا به دلیل واقعه اخیر کشته شدن یک جوان به دستان پلیس این کشور می پردازد. این روزنامه با انتشار عکسی از ویدیوی منتشر شده از لحظه کتک های منجر به کشته شدن تایر نیکولز، در گزارش خود با عنوان «آمریکا خسته از پلیس اش» می نویسد بعد از اینکه ۵ مامور پلیس آمریکا که آن ها نیز سیاهپوست بودند، در شهر مِمفیس، جوان ۲۹ ساله ای را آنقدر به باد کتک گرفتند که کشته شد، بار دیگر نژادپرستی سیستماتیک و تناوب خشونت توسط نیروی پلیس ایالت متحده را آشکار کرد، اتفاقی که بعد از گذشت ۱۰ سال از آغاز جنبش زندگی سیاهپوستان مهم است رخ می دهد.
نیو اِستِیتسمَن
هفته نامه نیو اِستِیتسمَن، در تازه ترین شماره خود در پرونده ای، به انتقاد از کشور آلمان پرداخته است. این نشریه در گزارش خود با عنوان «چرا آلمان بهتر عمل نکرد؟» می گوید برای سال های متمادی، لیبرال ها از آلمان به عنوان الگویی برای تمامی کشورهای جهان نام می بردند. آلمانی که موفق ترین اقتصاد اروپا را به وجود آورد، میلیون ها پناهجو را به کشورش راه داد، و در حالی که بسیاری از کشورها به دنبال برقراری سیاست های میهن پرستانه افراطی قدیمی بودند، با درس از تاریخ خود، به دنبال ساخت آلمانِ اروپایی شده به جای اروپای آلمانی شده می گشت. اما با همه این ها آلمان در بزرگترین آزمونی که اتحادیه اروپا از زمان تشکیل خود با آن مواجه شد، یعنی حمله روسیه با اوکراین، به جای نشان دادن توانایی رهبری، قافیه را باخت و نشان داد نمی تواند الگوی آنچنان خوبی باشد.
گلوبال تایمز
روزنامه گلوبال تایمز چاپ چین، عکس اصلی صفحه نخست خود را به سانحه رانندگی مرگبار در کشور همسایه یعنی پاکستان اختصاص داده است که منجر به کشته شدن حداقل ۴۱ نفر شد. این روزنامه همچنین در گزارشی، کنترل ویروس کرونا در چین را به دلیل اتحاد مردم و رهبری خوب در این کشور لقب داده است. گلوبال تایمز همچنین در مقاله ای نوشته یکی از کارشناسان نظامی چینی، در خصوص افزایش چشمگیر احتمال آغاز جنگ جهانی سوم با ادامه درگیری ها میان روسیه و اوکراین صحبت به میان آورده است.
بلومبرگ بیزینس ویک
هفته نامه بلومبرگ بیزینس، در تازه ترین شماره خود در پرونده ای، به اوضاع نه چندان خوب این روزهای ایلان ماسک ثروتمندترین فرد جهان و بزرگترین شرکتش یعنی شرکت خودروسازی تسلا پرداخته است. این نشریه در گزارش خود با عنوان «کوچک شدن ایلان ماسک» می نویسد شرکت خودروسازی تسلا مهمترین دارایی ماسک بود، اما او با منحرف کردن ذهن خود با موضوعات و شرکت های کم اهمیت دیگر مانند توئیتر، بزرگترین دارایی خود را به حال خود رها کرد و اکنون شاهد ضرر و زیان های شدید مربوط به آن است. بلومبرگ همچنین در مقاله ای، شکل تشخیص دادن رکود اقتصادی را به خوانندگانش توضیح داده و مقاله ای نیز در خصوص ربات چت بر مبنای هوش مصنوعی با عنوان ChatGPT دارد که این روزها بسیار سروصدا کرده است.
تایمز
روزنامه تایمز چاپ انگلیس، مانند تمامی روزنامه های این کشور، گزارش و عکس اصلی صفحه نخست خود را به عزل ناظم زهاوی رئیس حزب محافظه کار بریتانیا توسط نخست وزیر این کشور بعد از افشای فساد مالی و فرارهای مالیاتی او اختصاص داده است. این روزنامه همچنین در گزارشی به بزرگترین اعتصاب معلمان در یک دهه گذشته در بریتانیا پرداخته جایی که ۴.۵ میلیون دانش آموز این کشور برای مدتی مدرسه خود را به دلیل اعتصاب معلمانی که درخواست افزاش حقوق بالاتر از میزان تورم به وجود آمده را دارند، از دست خواهند داد. تایمز مقاله ای نیز در ستایش نوواک جوکوویچ تنیسور صربستانی بعد از کسب بیست و دومین قهرمانی او در مسابقات گرند اسلم به چاپ رسانده است.
تهیه و تنظیم: امیرمحمد سلطانپور
نظر شما