به زارش قدس آنلاین، جمشید مغازهای، دبیر انجمن صنفی شیرینی و شکلات اظهار کرد: میانگین صادرات شیرینی و شکلات صنعتی در سالهای گذشته تا مرز یک میلیارد دلار بوده و چنانچه شرایط تولید برای استفاده از همه ظرفیت این صنعت فراهم باشد، میتوان تا دو میلیارد دلار صادرات انجام داد.
وی با بیان اینکه ۶۶ کشور مقصد صادراتی محصولات شیرینی و شکلات کشور است، افزود: سال گذشته، یک- ششم تولید یعنی حدود ۳۰۰ هزار تن از محصولات تولیدی کشور به کشورهای اروپایی، آمریکا، کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای شرقی و غیره صادر شده است.
مغازهای تصریح کرد: در حال حاضر تولیدکنندگان فقط براساس سفارش، تولید میکنند و به همین دلیل بخش عمده ظرفیت تولید آنها خالی است.
دبیر انجمن صنفی شرینی و شکلات، با اشاره به اثر منفی نوسانات ارزی و حذف ارز ترجیحی در این صنعت، افزود: مواد اولیه در این صنعت تحت تاثیر نوسانات دلار است و هر اتفاقی که در بازار ارز رخ دهد، تامین نقدینگی و مواد اولیه در این صنعت را دشوارتر میکند.
نظر شما