احمد محمودزاده با بیان اینکه نزدیک به دو میلیون نفر دانشآموز تحت پوشش مدارس غیردولتی هستند؛ اظهار کرد: حدود ۱۷ هزار مدرسه و ۲۰ هزار مرکز آموزشی غیردولتی اعم از آموزشگاههای زبان، کلاسهای کنکور، تقویتی و... داریم.
وی از رصد آموزشگاه های زبان متناسب با بوم و فرهنگ و آداب کشور و تغییر محتوا در کتاب های درسی حوزه آموزشگاهی به ویژه در زبان با همکاری موسسات و سازمان پژوهش و برنامه ریزی خبر داد و اظهار کرد: بازنگری جدی در دستور کار است و کارگروهی تشکیل شده تا متناسب با احکام دینی و فرهنگی خودمان در این حوزه ورود پیدا کنیم.
محمودزاده با اشاره بر اینکه در کل کشور ۲۰ هزار آموزشگاه وجود دارد که ۱۱ هزار مورد، آموزشگاه زبان است، گفت: ۹ هزار آموزشگاه نیز مربوط به کلاس های تقویتی و تجدیدی و تخصصی است.
وی اضافه کرد: سالانه یک میلیون و ۲۰۰ دانش آموز در حالت رفت و برگشت در این آموزشگاه ها هستند.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: تا سال گذشته هیچ الگوی شهریهای برای افزایش سالانه آموزشگاهها تعیین نشده بود و هر مراکز خودش این کار را انجام میداد ولی امسال موضوع فرق کرده است.
وی ادامه داد: موضوع نیروی انسانی، فضای آموزشی، تراکم کلاسی از جمله شاخصهای ارائه شده برای افزایش شهریه است که آموزشگاه ها باید تناسب با این شاخصها افزایش شهریه داشته باشند. (تراکم کلاس در کلاسهای زبان را بیش تر از ۱۶ نفر در نظر نگرفتهایم).
معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه خانواده ها دقت لازم را داشته باشند و فرزندان خود را در آموزشگاههایی که مجوز ندارند، ثبت نام نکنند، افزود: خانواده باید هنگام ثبت نام مجوز آموزشگاه را ببینند و سپس اقدام به ثبت نام کنند.
وی متذکر شد: حدود ۵۶۷ آموزشگاه بدون مجوز شناسایی و پلمب شده است که برخی از این آموزشگاه ها اقدام به اخذ مجوز کرده اند.
محمودزاده خاطرنشان کرد: همه آموزشگاه ها وارد سامانه ما شده و ثبت نام کنند در غیر این صورت آموزشگاه غیرمجاز شناسایی خواهد شد.
وی یادآور شد: سامانه mosharekat.ir آمادگی کامل را دارد تا لیست آموزشگاه های مجوزدار را استان به استان در اختیار مراجعه کنندگان به سایت بگذارد.
نظر شما