به گزارش قدس آنلاین، شهرام داوری اظهار داشت: جزیره قشم نیز همچون دیگر شهرهای کشور با مسئله کمبود آب مواجه است و از همین رو مدیریت مصرف و اجرای راهکارهایی برای استفاده مجدد از آب، به منظور پیشگیری از بحران بسیار مهم و ضروری است.
وی با بیان اینکه به تمام پسابهای خانگی به غیر از فاضلاب توالتها، آب خاکستری گفته میشود، بیان داشت: حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد فاضلاب تولیدی فضاهای مسکونی و اداری را آب خاکستری تشکیل میدهد.
مدیرعامل شرکت آب، برق و تاسیسات سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف آب با توجه به محدودیت منابع آبی این منطقه، گفت: در همین راستا نیز استفاده مجدد از آبهای خاکستری در قشم در دستور این شرکت قرار دارد.
داوری با بیان اینکه قشم هیچ منبع آب زیرزمینی برای تامین آب شرب ندارد، بیان داشت: تامین آب شرب قشم از طریق شیرینسازی آب دریا انجام میشود که هزینه بالایی دارد.
وی ادامه داد: مشترکان تنها مبلغ کمی از هزینه تولید آب را پرداخت میکنند و مابقی از سوی دولت پرداخت میشود که رقم قابل توجهی است.
این مقام مسئول ابراز داشت: با استفاده از آب خاکستری در قشم میتوان روزانه حدود یکهزار مترمکعب صرفهجویی در مصرف آب داشت و میتوان با مدیریت صحیح از این آب برای مصارف غیر شرب، آبیاری فضای سبز، ساخت و سازها و سرویس بهداشتی استفاده مجدد داشته باشیم و مانع هدر رفت آنها شویم.
وی ظرفیت تولید آب در قشم را ۲۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب اعلام کرد و گفت: هم اکنون اجرای یک سایت آب شیرینکن به ظرفیت روزانه ۱۰ هزار مترمکعب در دست انجام است که پیش بینی میکنیم تا پایان تابستانی نیمی از آن و تا پایان سال به طور کامل وارد مدار بهرهبرداری شود.
نظر شما