به گزارش قدس آنلاین، سعید جاودانسیرت اظهار کرد: امید است در سفر دوم رئیس جمهور به استان اعتبارات لازم برای عملیات اجرایی این پروژه به طور کامل تخصیص یابد.
وی افزود: همچنین این استان تنها استانی است که بیمارستان اختصاصی سوختگی ندارد هر چند یک خیر هم استانی در گچساران در حال اجرای این بیمارستان است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: همچنین برای ایجاد یک بیمارستان سوختگی در یاسوج نیز از محل متمم سفر رئیس جمهوری اعتباری اختصاص یافته که باید پیگیری و جذب شود.
جاودانسیرت تاکید کرد: بسیاری از مراکز درمانی استان در روستاهای دورافتاده واقع شدهاند که نیاز به تعمیر و تجهیز اساسی دارند البته برای این مهم نیز در متمم سفر اعتباری دیده شده است که پیگیر جذب این اعتبار از وزارت بهداشت هستیم.
وی بیان کرد: ساخت بیمارستان پاتاوه، عملیات اجرایی رادیوتراپی استان، بیمارستان سوختگی، خوابگاه های متاهلی و کتابخانه های مرکزی از جمله مواردی هستند که در سفر دوم رئیس جمهور به استان برای تخصیص اعتبار پیگیری خواهند شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تاکید کرد: البته در سفر دوم رئیس جمهور به استان تعداد قابل ملاحظهای طرح همچون بیمارستان 32 تختخوابی لیکک پس از سال ها انتظار به بهرهبرداری می رسد.
طبق مطالعات انجام شده توسط سازمان بهداشت جهانی، سرطان یکی از اصلی ترین علل مرگ و میر و ناتوانی در جهان است که با روند رو به رشدی مردم کشورهای در حال توسعه و پیشرفته را در معرض خطر قرار داده است.
مطالعات نشان می دهد بیماری سرطان سومین عامل مرگ و میر در ایران بوده، تخمین زده می شود سالیانه بیش از ۷۰ هزار مورد جدید سرطان در کشور اتفاق افتد.
بر اساس آخرین آمار بیش از ۶ هزار بیمار سرطانی در این استان وجود دارد و آنان سالانه هزینه های زیادی برای درمان بیماری خود متحمل می شوند.
نظر شما