به گزارش قدس خراسان، حجتالاسلام جواد نیکبین اظهار کرد: با توجه به پروژههایی که به زودی در بخش صنایع و معادن منطقه به بهرهبرداری خواهند رسید در افق ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۴۰ درصدی اشتغال خواهیم بود.
نماینده مردم منطقه ترشیز در مجلس شورای اسلامی افزود: این پروژهها شامل برخی از صنایع و معدن طلا در بردسکن و سنگآهن، شنشویی و آسفالت در کوهسرخ است.
وی با بیان اینکه ترشیز منطقه زرخیر و در منابع طبیعی و معادن زبانزد کشور است، از بردسکن به عنوان دومین منطقه معدنی استان خراسان رضوی نام برد و بیان کرد: مهمترین آسیبهای این منطقه نبودِ راه دسترسی مناسب است.
نیک بین یکی از اولویتها را پیگیری وضعیت صنایع منطقه دانست و گفت: علاوه بر پیگیری مشکلات معادن و صنایع، برای تکتک واحدهای صنعتی پرونده تشکیل شده و مشکلات را بررسی کردهایم.
نماینده مردم منطقه ترشیز در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: برای راهاندازی کارخانه فولاد، موضوع به صندوق توسعه ملی ارجاع شد، همچنین برای احداث نیروگاه خورشیدی نیز مناقصه برگزار و برنده مشخص شده است، اشکال پیشآمده این بود که محل اجرای طرح به لحاظ جغرافیایی بین شهرستانهای خلیلآباد و بردسکن است و مقرر شد شرکت برنده مناقصه زمین را جابجا کند.
وی گفت: در سفر ریاستجمهور به استان خراسان رضوی، مصوبه جاده شادمهر به درونه اخذ و اعتبار آن از ۲۸ به ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت که تاکنون حدود ۱۰۰ میلیارد تومان آن تخصیص پیدا کرده است.
نیک بین گفت: اگرچه باند دوم جاده کاشمر به شادمهر قطعاً تا پایان سال ۱۴۰۳ تمام خواهد شد، اما چون این مسیر از سمت خلیلآباد تا بردسکن مجوز ماده ۲۳ نداشت با تلاشهای صورت گرفته در سال ۱۴۰۰ این مجوز اخذ و در سال ۱۴۰۱ بودجه تخصیص یافت.
نماینده مردم منطقه ترشیز در مجلس شورای اسلامی افزود: امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۲ بخش قابل توجهی از محور خلیلآباد به بردسکن به اتمام برسد.
وی معضل بزرگ این پروژه را عدم انجام مطالعات درست در زمان خودش برشمرد و افزود: چون در مطالعات باند دوم بافاصله از جاده قدیمی احداث پیشبینی شده باید ستونهای برق جابجا و به داخل زمینهای کشاورزی مردم انتقال یابد که این نیاز به تملک اراضی مذکور دارد.
نیک بین اظهار کرد: با توجه به اینکه فاصله خلیلآباد تا بردسکن ۳۵ کیلومتر است این تملکها نیازمند تخصیص چندین هزار میلیارد تومان هزینه است و عملاً این اقدام امکانپذیر نیست، لذا جاده متوقفشده است. البته راهکارهای دیگری مطرح شده که امیدواریم به نتیجه برسد.
نماینده مردم منطقه ترشیز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه چشمانداز آینده شهر، ایجاد پارک ویژه گردشگری برای جذب و رفاه گردشگران است، افزود: فعالان حوزه گردشگری به فکر احداث هتل نیستند و گرنه در صورت جذب سرمایهگذار موضوع هتل برای منطقه ترشیز ضروری است.
وی در ادامه گفت: برای راهاندازی منطقه ویژه اقتصادی کارهایی صورت گرفته و برای موضوع واگذاری آن با شرکت شهرکها پیگیری و مذاکراتی شده است.
نیکبین در پایان گفت: در راستای نیل به اهداف و رسالت خطیرمان، توسعه متوازن شهرستانهای کاشمر، بردسکن، خلیلآباد و کوهسرخ، افزایش وفاق و همدلی، بهرهوری و بهرهگیری بهینه از منابع و جذب سرمایهها، تحولآفرینی، اتخاذ مناسبترین روشهای نظارتی با نصبالعین قرار دادن سیره نبوی ائمه اطهار(ع)، رهنمودهای ارزشمند مقام معظم رهبری را سرلوحه فعالیتها و اهداف خود قرار دهیم تا آنطور که شایسته مردم شریف و انقلابی ترشیز است، توفیقات لازم حاصل شود.
نظر شما