تحولات منطقه

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سمنان از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری این شرکت با بانک صنعت و معدن در راستای تأمین مالی طرح ملی آبرسانی به گرمسار از محل اعتبارات ماده ۵۶ خبر داد.

اتمام پروژه ‌آبرسانی به گرمسار چقدر اعتبار می‌خواهد؟
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،  استان سمنان از کم‌بارش‌ترین استان‌های کشور است که میزان بارش سالانه آن کمتر از ۵۰ درصد میانگین کشوری است.این بارش کم در کنار تبخیر بسیار بالا از جمله دلایلی است که این استان را با چالش تأمین آب مواجه کرده است.

‌اما دولت نیز در این راستا بیکار ننشسته و اجرای پروژه‌های آبرسانی در شهرستان‌های این استان را مانند همه نقاط کم‌آب کشور آغاز کرده است و پروژه آبرسانی به گرمسار از جمله این طرح‌هاست.

این پروژه که پیش از سفر آیت‌الله رئیسی به استان سمنان به نوعی تعطیل شده و عملیات اجرای آن متوقف بود؛ با مصوبه این سفر و اختصاص اعتبارات لازم دوباره فعال شده و امیدها در دل گرمساری‌ها برای داشتن آب باکیفیت دوباره زنده شد.

اتمام پروژه ‌آبرسانی به گرمسار چقدر اعتبار می‌خواهد؟

محسن عسکری در آیین انعقاد تفاهم‌نامه تأمین مالی اجرای پروژه آبرسانی به گرمسار اظهار داشت: یکی از راه‌های تأمین اعتبار طرح‌های عمرانی، استفاده از تسهیلات بانکی داخلی است و در طرح آبرسانی به گرمسار در یک سال گذشته با پیگیری‌های انجام شده تلاش شد که از بانک صنعت و معدن اعتبار یک هزار میلیارد ریال اخذ شود.

وی با بیان اینکه این اعتبار در جهت تکمیل بخشی از پروژه طرح آبرسانی به گرمسار در محدوده استان سمنان هزینه می‌شود گفت: از محل این اعتبارات احداث پیش تصفیه، خرید لوله فولادی و لوله‌گذاری خط انتقال آب به طول هشت کیلومتر انجام می‌شود.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سمنان گفت: این تسهیلات پس از صدور ضمانت سازمان برنامه و بودجه کشور و ارائه به بانک جاری می‌شود.

عسکری افزود: تکمیل این بخش از پروژه بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال در قانون بودجه ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده است و برای تکمیل اعتبارات مورد نیاز نیز از محل سایر ردیف‌های قانونی بودجه یا منابع داخلی وزارت نیرو در دست پیگیری است.

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته نیز بالغ بر ۶۷۰ میلیارد ریال از منابع اعتباری مختلف در این پروژه هزینه شده است.

اتمام پروژه ‌آبرسانی به گرمسار چقدر اعتبار می‌خواهد؟

اجرای پروژه ملی آبرسانی به گرمسار یک ضرورت است

محمدرضا صادقی معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار سمنان نیز در حاشیه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت آب منطقه‌ای سمنان و بانک صنعت و معدن به‌منظور تأمین مالی پروژه بزرگ آبرسانی به گرمسار اظهار داشت: این پروژه بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد که ۱۰۰ میلیارد تومان آن از طریق تسهیلات بانک صنعت و معدن تأمین و برای اجرای بخشی از کار هزینه می‌شود.

وی با اعلام رضایت از روند اجرای پروژه آبرسانی به گرمسار، ابراز امیدواری کرد تا این پروژه بزرگ آبرسانی تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.

معاون استاندار سمنان گفت: دشت گرمسار و ایوانکی از دشت‌های ممنوعه است و آبرسانی به این منطقه برای تأمین آب شرب یکی از ضروریات بود.

صادقی با اشاره به افت سطح آبخوان در این منطقه خاطرنشان کرد: برای تأمین آب از سد نمرود از محل سیمین دشت به بنکوه نیازمند اجرای سریع این پروژه هستیم تا از طریق این پروژه آبرسانی شاهد توسعه منطقه ویژه اقتصادی گرمسار نیز باشیم.

وی گفت: اراضی منطقه ویژه اقتصادی گرمسار تاکنون به بیش از ۱۰۰ متقاضی واگذارشده است و روند واگذاری اراضی فاز اول این منطقه ویژه به مساحت ۲۵۰ هکتار به مدت متقاضیان همچنان ادامه دارد.

اتمام پروژه ‌آبرسانی به گرمسار چقدر اعتبار می‌خواهد؟

‌معاون استاندار سمنان افزود: با توجه به لزوم تأمین منابع آبی استقرار صنایع در منطقه ویژه اقتصادی گرمسار و تأمین نیازهای مصارف شرب به گرمسار، آرادان و ایوانکی نیازمند این بودیم که آب از سد نمرود به این شهرستان منتقل شود.

صادقی ابراز امیدواری کرد با انعقاد این تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت آب منطقه‌ای سمنان و بانک صنعت و معدن و همراهی وزارت نیرو این پروژه بزرگ آبرسانی تا پایان امسال اجرایی شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.