تحولات لبنان و فلسطین

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: نیروی انسانی در سازمان تأمین‌اجتماعی کارکرد بخشی ندارد بلکه کارکرد آن کلان و راهبردی است. با نیروی انسانی باانگیزه و فعال می‌توان از برخی چالش‌های پیش‌رو عبور کرد و وضع صندوق را بیش از پیش سامان داد و به ثبات رسید.

اهمیت راهبردی نیروی انسانی و امیدآفرینی در حکمرانی تأمین‌اجتماعی

به گزارش قدس آنلاین، در ادامه برنامه‌های دوره‌ای نظارت بر حوزه‌های مختلف عملکردی این سازمان، در بازدید از معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی این سازمان که با حضور جمعی از معاونان و مدیران ارشد سازمان برگزار شد، اظهارکرد: سازمان تأمین‌اجتماعی که حوزه مأموریتی و مسئولیتش تطابق کامل با دستورات مکتب اسلام و آرمان‌های انقلاب دارد باید دو عنصر ایمان و امید را بیش ازپیش مورد توجه قرار دهد. در مکتب ما بالاترین ارزش، خدمت به مردم است و حوزه مأموریتی سازمان تأمین‌اجتماعی نیز خدمت‌رسانی بی‌منت به مردم است.

وی با اشاره به اینکه در مسیر اعتلای کشور اگر عنصر ایمان وجود نداشته باشد، توقف اتفاق می‌افتد، گفت: ایمان یک انگیزه درونی و هسته محرک و اصلی حرکت است تا جایی‌که قرآن کریم خطاب به کسانی که ایمان دارند نیز نسبت به بازبینی و استحکام ایمان تذکر می‌دهد.

موسوی با اشاره به اهمیت موضوع ایمان در بحث منابع انسانی گفت: در حوزه مأموریتی سازمان تأمین‌اجتماعی ما یک وظیفه مدیریتی داریم. از این باب که مسیر را با ایمان جلو ببریم و نگذاریم نگاه افراط و تفریط بر حکمرانی تأمین‌ اجتماعی و بر مدیران ما حاکم شود. در جامعه اسلامی وظیفه ما این است که بستر را برای حرکت به سوی فطرت انسانی فراهم کنیم. توجه توأمان به واقعیت‌ها و هویت ایمانی می‌تواند این مسیر را هموار کند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌ اجتماعی با اشاره به اهمیت عنصر«امید» اظهارکرد: انتقاد از خود و توجه به کاستی‌ها مسئله مهمی است اما این نگاه نباید باعث شود که از داشته‌ها و دستاوردها غافل شویم؛ چه با وجود همه تبلیغات منفی که بعضاً در مورد وضعیت صندوق‌ها به‌ویژه حکمرانی تأمین‌اجتماعی مطرح می‌شود، مردم به ما و به این جایگاه و به صندوق تأمین‌اجتماعی امیدوارند و اگر گاهی برخی مشکلات را مطرح و عملکرد خود را هم نقد می‌کنیم، برای بهبود وضعیت و رفع نقایص و این است که امید در جامعه زنده بماند و تبدیل به دستاورد برای مردم و کشور شود.

موسوی با اشاره به اینکه نیروی انسانی در سازمان تأمین‌ اجتماعی کارکرد بخشی ندارد بلکه کارکرد آن کلان و راهبردی است، گفت: برای تحقق این جایگاه کلان و راهبردی باید به دنبال برنامه جامع منابع انسانی مبتنی بر درک مشترک میان واحدهای مختلف باشیم. این امر با نشست‌های مشترک و طرح تجربه‌ها و خواسته‌های واحدهای تخصصی محقق می‌شود.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی استمرار حرکت در مسیر تحول و غلبه بر مسائل و مشکلات را در گرو نیروی انسانی باکیفیت و باانگیزه دانست و افزود: با نیروی انسانی باانگیزه و فعال می‌توان از چالش‌های پیش رو عبور کرد و وضع صندوق را بیش از پیش سامان داد و به ثبات رسید. تحقق این مهم در گرو عزم ، اراده و تصمیم درست در حوزه نیروی انسانی و فهم درست از جایگاه نیروی انسانی در تحقق اهداف سازمان است.

موسوی افزود: یکی از مسائل بسیار مهم در حوزه نیروی انسانی، مسئله آموزش است. از کارآموزی و بازآموزی تا آموزش‌های تخصصی در واحدهای مختلف سازمان، امر بسیار مهم و ضروری در حکمرانی تأمین‌اجتماعی است. ارتقای دانش‌های تخصصی موضوعی است که می‌تواند باعث افزایش توانمندی و به تبع آن افزایش بهره‌وری و اثربخشی در سازمان شود.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان تامین‌اجتماعی، وی با تاکید بر اینکه آموزش یک عنصر بسیار مهم در همه عرصه‌های حکمرانی است، گفت: توسعه و رشد کشور از طریق آموزش اتفاق می‌افتد. باید آموزش را در اولویت سازمان در حوزه نیروی انسانی قرار دهیم تا سیستم بتواند ارتقا و افزایش بهره‌وری را از این مسیر دنبال کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.