تحولات منطقه

دفتر رسانه‌ای نجیب میقاتی باصدور بیانیه‌ای هرگونه تماس از سوی مقامات لیبی درباره پسر معمر قذافی را رد کرد.

لبنان هرگونه تماس با دولت لیبی درباره پسر قذافی را رد کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، دفتر رسانه‌ای « نجیب میقاتی»  نخست وزیر پیشبرد امور لبنان در بیانیه‌ای هرگونه تماس از سوی مقامات لیبی در خصوص «هانیبال قذافی» پسر «معمر قذافی» دیکتاتور پیشین این کشور را رد کرد.

دفتر نجیب میقاتی در این باره تاکید کرد که پرونده قذافی از سوی دستگاه قضایی ویژه وی درحال رسیدگی است و  هرگونه تغییر در این پرونده به وسیله اقدامات قضایی مناسب پیگیری می‌شود.

میقاتی همچنین بر تمایل لبنان بر توسعه بهترین روابط با ملت لیبی تأکید کرد.

در این بیانیه آمده است که اخبار منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی و واتس‌اپ مبنی بر اینکه «عبدالحمید الدبیبه» رئیس دولت وحدت ملی لیبی با نجیب میقاتی در رابطه با موضوع هانیبال قذافی تماس گرفته ، نادرست است.

دفتر وکلای مدافع هانیبال قذافی در بیانیه‌ای اعلام کرد که هانیبال تمامی نتایج و مسئولیت‌ها را برعهده کسانی می‌گذارد که در حق او ظلم کرده‌اند.

پیش از این رسانه‌ها اعلام کرده بودند که عبدالحمید الدبیبه با میقاتی درباره پرونده هانیبال تماس گرفته و  کمیته‌ای را برای پیگیری وضعیت هانیبال قذافی تشکیل داده است.

پسر معمر قذافی اعتصاب غذای نامحدودی را در زندان لبنان در اعتراض به ادامه حبسش از هشت سال قبل آغاز کرد. «سیف الاسلام قذافی»  برادر هانیبال قذافی اعلام کرد که اوضاع جسمانی برادرش بسیار وخیم است و اعتصاب غذای وی ادامه دارد.

هانیبال قذافی به اتهام کتمان اطلاعات مربوط به ناپدید شدن «امام موسی صدر» رهبر معنوی شیعیان لبنان هشت سال است که در زندان لبنان به سر می‌برد.

شهریورماه سال ۱۳۵۷ آیت‌الله سید «موسی صدر»  رهبر جنبش امل لبنان به همراه شیخ «محمد یعقوب » و «عباس بدرالدین» (مدیر خبرگزاری لبنان) در لیبی ناپدید شده و از آن زمان تاکنون اطلاع دقیقی از سرنوشت آنها در دست نیست.

آخرین باری که امام موسی صدر مشاهده شد، روز ۳۰ اوت ۱۹۷۸ (نهم شهریور ۱۳۵۷) مقابل هتل الشاطی بود که سوار بر خودروی تشریفات در پاسخ به روزنامه‌نگاران گفت به ملاقات سرهنگ قذافی می‌رود. سفر وی به لیبی به دعوت دولت این کشور بود اما یک روز پیش از آغاز مراسم سالگرد به قدرت رسیدن قذافی، اعلام شد که امام موسی صدر  و همراهانش لیبی را به مقصد ایتالیا ترک کرده‌اند. این ادعا از سوی دولت ایتالیا رد شد و بعدها نیز اظهارات سران لیبی حکایت از آن داشت که این کار صحنه‌سازی دولت قذافی بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.