به گزارش قدس آنلاین؛ روح الله دهقانی فیروزآبادی در نشست ستاد نوآوری، فناوری و اقتصاد دانش بنیان استان یزد، افزود: در راستای مردمی سازی فعالیت های دانش بنیان از اواخر تیرماه امسال به استانها ابلاغ خواهد شد تا برش استانی اقتصاد دانش بنیان اجرایی شود.
وی ادامه داد: توزیع اقتصاد در برش استانی می تواند باعث موفق شدن فعالیت های دانش بنیان و فناور شود و بر همین اساس نیز فعالیت ها به استانها محول می شود تا به سمت مردمی سازی حرکت شود .
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور گفت: طی بررسی که انجام دادیم مشخص شد تا کنون فقط ۱۰درصد از شرکت های دانش بنیان کشور توانستند از امکانات و تسهیلات این معاونت استفاده کنند و ۹۰ درصد امکانات معاونت علمی را نیز بهره مند شده اند.
دهقانی فیروزآبادی افزود: البته هیچ عمدی در کار نبوده و آنهایی که بیشتر پیگیر بودند ، منابع بیشتری نیز جذب کرده و گرفته اند و هنوز هم بسیاری از شرکت های دانش بنیان از خدماتی که این معاونت می تواند به آنها بدهد ، خبر ندارند.
وی ادامه داد: بیش از ۱۱۰ نوع خدمت در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهوری به شرکت های دانش بنیان و فناوری ارائه می شود و قابل عرضه است ولی اطلاع رسانی درستی صورت نگرفته و بسیاری از شرکت ها خبر ندارند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور گفت: استانداران به عنوان فرماندهان قرارگاه فناوری هر استان فعالیت خواهند کرد و تمام فعالیت ها بر اساس برش اقتصادی هر استان انجام می شود و متاسفانه در سالهای گذشته به این اختیارات استانداران توجه نشد و حتی کاسته نیز شد .
دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: سامانه اطلاع رسانی آیین نامه ها نیز به زودی رونمایی خواهد شد همچنین آیین نامه ارزیابی دانش بنیان ها نیز که طبق قانون است اجرایی می شود .
وی افزود: شرکت های دانش بنیان در کشور نیز به سه نوع دانش بنیان نوپا ، نوآور و فناور تقسیم خواهند شد و هر گونه ارزیابی بر این اساس خواهد بود و ملاک نیز اینست که بر روی موضوعی کار شود تا مساله ای از کشور را حل کند و چقدر درآمد و ارزش افزوده و اشتغال را خواهد داشت .
در این نشست تعدادی از مدیران شرکت های فناور و روسای دانشگاه ها نیز درخواست ها و پیشنهادات خود را مطرح کردند .
نظر شما