تحولات لبنان و فلسطین

۳ تیر ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۷
کد خبر: 886821

معاون صنایع عمومی وزارت صمت در روز ملی اصناف اعلام کرد که اصناف نقشی در گران‌فروشی ندارند و اگر التهاب در بازار ایجاد شود، متضرر اصلی واحدهای صنفی هستند.

اصناف نقشی در گران‌فروشی کالا ندارند

به گزارش قدس آنلاین، «محمدمهدی برادران» در آیین بزرگداشت روز ملی اصناف در جمع اصناف و بازاریان با تبریک روز ملی اصناف و بازاریان و با بیان اینکه اصناف نقش تکمیلی در فرایند جنگ تحمیلی و پیروزی انقلاب اسلامی داشتند، اظهار داشت: اصناف با توجه به همه مشکلات، بهترین همکاری را با مجموعه نظام و دولت دارند و این نشان از میهن دوستی و دوراندیشی بزرگان و دست اندرکاران اصناف دارد.

وی تصریح‌کرد: اتاق اصناف ایران با ظرفیت ۴۰۱ اتاق، هفت‌هزار و ۵۰۰ اتحادیه صنفی و بیش از هفت میلیون شاغل در مجموعه صنفی، توان بالایی در ایجاد اشتغال و توسعه تولید کشور دارد و به واقع تعداد واحدهای صنفی در کشور بیش از تعداد کارخانجات است و حل مطالبات و مشکلات اصناف باید در اولویت قرار بگیرد.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت اضافه‌کرد: با وجود همه مشکلات در کشور اصناف یک پایگاه مردمی در کنار نظام و انقلاب بوده‌اند و در حال حاضر ۶ هزار و ۹۰۰ واحد تولیدی در کشور فعالیت می‌کنند که حل مشکلات این واحدها همیشه مدنظر وزارت صمت بوده است.

وی افزود: اصناف نقشی در گران‌فروشی ندارند و اگر التهاب در بازار وجود دارد، متضرر اصلی واحدهای صنفی هستند. موضوع نظارت و مقابله با کالای تقلبی یکی از رسالت‌های وزارت صمت بوده و خواهد بود.

برادران با تاکید بر اینکه بی‌توجهی به نقش و جایگاه سیاسی اصناف می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری برای جامعه داشته باشد، افزود: از نظر جامعه‌شناسی اصناف به‌نوعی میانجی و واسط بین افراد از یک سو و ساختارهای سیاسی به‌ویژه دولت از سوی دیگر هستند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: وجود اصناف تولیدی می‌تواند به صنایع کوچک کمک کند، خصوصا اینکه شهرک‌های صنعتی با رویکرد جدید آن که نگاه به دانش بنیانی و تولید صنفی است و می تواند بستر مناسب برای این کار باشد. زنجیره تولید صنایع کوچک منجر به پایداری صنایع بزرگ می‌شود.

معاون وزیر صمت با تاکید بر اینکه اصناف ریشه در تمدن ایران دارند، گفت: بسیاری از خانواده‌های ایرانی، نام مشاغل صنفی، پسوند فامیلی‌شان است و این نشان از قدمت این مشاغل دارد و باید قدردان این مشاغل باشیم و بتوانیم مشاغل صنفی را حفظ کنیم و آنچه به ما ماهیت می‌دهد، هویت و تمدن است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.