معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: آشنایی با تدابیر طب ایرانی در آموزش پزشکان ارائه می‌شود که این موضوع با تلاش همکاران و اساتید طب ایرانی از مناطق مختلف کشور و با هماهنگی دفتر طب ایرانی و مکمل و معاونت بهداشت وزارت بهداشت، ضبط و در اختیار پزشکان خانواده قرار خواهد گرفت.

ورود طب ایرانی به برنامه «سلامت خانواده»

حسین رضایی زاده، با بیان اینکه برنامه سلامت خانواده گامی در جهت تامین عدالت بهداشتی و سلامتی جامعه است، اظهار داشت: این برنامه می‌تواند برای ارتقای سطح بهداشت و پیشگیری از بیماری‌ها و بهبود کیفیت سلامت بسیار موثر باشد که این، یکی از اهداف مهم این برنامه ارتقای سواد سلامت آحاد جامعه است.

وی افزود: سواد سلامت عاملی مهم در ارتقای دانش و نگرش افراد نسبت به موضوع سلامتی است و از این رو نقش مؤثری در خودمراقبتی افراد، بهبود شاخص‌های سلامت و کاهش هزینه‌های بهداشتی درمانی خانوارها و نظام سلامت ایفا می‌کند.

معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل با بیان اینکه برنامه سلامت خانواده با مشارکت همه معاونت‌های وزارت بهداشت در حال انجام است، افزود: باتوجه به اهتمام وزارت بهداشت در اجرای این برنامه، بازبینی و تولید محتواهای علمی برای پزشکان خانواده در دستور کار معاونت بهداشت وزارت بهداشت قرار گرفته است.

رضایی‌زاده ادامه داد: در همین راستا پس از اینکه برنامه «سلامت خانواده» امسال به صورت خاص مورد توجه قرار گرفت و قرارگاه سلامت خانواده در معاونت بهداشت تشکیل شد، تلاش‌های زیادی شد که این طرح پس از پایلوت‌هایی که داشته، با قدرت بیشتری به سمت اجرایی شدن پیش برود؛ بنابراین برخی از منابع علمی مربوط به ارتقای سطح علمی پزشکان خانواده سراسر کشور مورد بازبینی قرار گرفته و بعد از تکمیل، به پزشکان خانواده ارائه خواهدشد.

معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی با اشاره به اینکه این طرح به عنوان یک پروژه مشترک بین دو معاونت بهداشت و آموزشی است، گفت: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، مقرر شد محتواهای علمی برای ارتقای سطح پزشکان خانواده تولید شود.

به گفته وی از جمله موضوعاتی که در این آموزش‌ها به آن پرداخته می‌شود، آشنایی با تدابیر طب ایرانی همچون سبک زندگی سالم، تدابیر افزایش سلامت باروری، آشنایی با آموزه‌های طب ایرانی در بلوغ دختران و آموزه‌های طب ایرانی در کمک به رفع ناباروری مردان و زنان است که با تلاش همکاران و اساتید طب ایرانی از مناطق مختلف کشور و با هماهنگی دفتر طب ایرانی و مکمل و معاونت بهداشت وزارت بهداشت ضبط و در اختیار پزشکان خانواده قرار خواهد گرفت.

رضایی زاده ابراز امیدواری کرد با نگاه تعاملی، علمی، منطقی و بین رشته‌ای، با تلفیق دانش طب ایرانی در حوزه حفظ سلامتی و دستورات بهبود تندرستی با آموزه‌های بهداشت و پزشکی نوین، خصوصا در عرصه تغذیه و ورزش و تدابیر سبک زندگی سالم بتوانیم شاهد ارتقای سطح سلامت خصوصاً در بین کودکان و نوجوانان باشیم.

منبع: خبرگزاری میزان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.