به گزارش قدس آنلاین، کتاب هوش مصنوعی و آیندۀ انسانی ما، سعی دارد به یکی از بزرگترین سوالات دنیای مدرن، یعنی چگونگی تاثیر هوش مصنوعی بر آینده بشریت پاسخ دهد. وعده هوش مصنوعی مبنی بر تحولات دورانساز –در جامعه، اقتصاد، سیاست و سیاست خارجی- اثراتی فراتر از محدوده تمرکز سنتی هر نویسنده یا رشتهای(خاص) را نشان میدهد. در واقع سوالات آن به دانشی فراتر از تجربه بشری نیاز دارد. این کتاب با مشاوره و همکاری آشنایان با فناوری، تاریخ و علوم انسانی بر آن شده است تا مجموعهای از گفتگوها را پیرامون آن تالیف کند.
هوش مصنوعی نشانه ظهور عصر جدیدی در زندگی انسان است، عصری که در آن ماشینها قادرند براساس منطقی که انسانها به آن دست نیافتهاند یا نمیتوانند به آن دست یابند ما را با آن جنبههایی از واقعیت روبهرو کنند که پیش از این نمیشناختیم. وعده تحولآفرینی آن به رشته خاصی منحصر نمیشود. گویا توانایی درک انسانها دیگر بیرقیب نیست.
هوش مصنوعی و آینده انسانی ما تاریخچه هوش مصنوعی و سیر تکامل آن، محدودیتها و توناییهایش، پلتفرمهای شبکه جهانی و سایر جنبههای مرتبط با این دانش نوظهور را بررسی میکند.
این کتاب توسط انتشارات ققنوس با ۲۳۲ صفحه و با قیمت ۸۵ هزار تومان، توسط انتشارات روزنه با ۱۹۹ صفحه و قیمت ۱۵۰ هزار تومان، توسط انتشارات کتاب پارسه با ۲۳۲ صفحه و قیمت ۱۵۰ هزار تومان، توسط انتشارات ذهن آویز با ۲۰۰ صفحه و قیمت ۹۸ هزار تومان و توسط انتشارات آماره با ۱۷۶ صفحه و قیمت ۸۵ هزار تومان در سال ۱۴۰۱ و توسط انتشارات سروش با ۲۶۲ صفحه و قیمت ۱۲۰ هزار تومان در سال ۱۴۰۲ منتشر شده است.
در شناسنامه این کتاب که توسط انتشارات ققنوس منتشر شده است، نوشته: کتاب حاضر نخستین بار با عنوان عصر هوش مصنوعی و آینده ما انسانها با ترجمه سیدحسین علوی لنگرودی توسط انتشارات آماره در سال ۱۴۰۰ فیپا گرفته است.
کتاب هوش مصنوعی و آیندۀ انسانی ما ترجمه از The Age of AI, And Our Human Future است که در سال ۲۰۲۱ منتشر شده است.
نظر شما