به گزارش قدس آنلاین، حسن روحانینیا، مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضائی در همایش سالانه نمایندگان استانی دفاتر خدمات الکترونیک قضائی سران کشور ضمن گرامیداشت عید سعید غدیر، اظهار کرد: اکنون قریب به یک دهه از ایجاد دفاتر خدمات قضائی گذشته و علیرغم همه ی فراز و نشیب هایی که در این سالها تجربه کرده ایم، امروز در موقعیتی ایستادهایم که به نظر بنده موقعیت مناسبی است. علیرغم همه کم لطفیها، ایستادهایم و در کنار یکدیگر فعالیت میکنیم. تاکنون به لطف خداوند و به همت همکاران، نهال دفاتر خدمات الکترونیک قضائی را از بادها و طوفانها حفظ کردیم و انشالله این نهال به زودی ریشههای محکمتری پیدا خواهد کرد.
مدیرعامل دفاتر خدمات الکترونیک قضائی به برخی اقدامات کانون در یکسال گذشته اشاره کرد و گفت: برقراری بیمه پایه و تکمیلی مدیران، حذف بایگانی کاغذی دفاتر، پرداخت تنخواه نمایندگان استانی، راهاندازی خدمات سیار، ایجاد تعاونی چند منظوره دفاتر، اعطای وام قرضالحسنه، استقرار مشاور حقوقی و معاضدت قضائی از دفاتر در کانون و پرداخت کمک هزینه ورزشی به مدیران سراسر کشور از جمله اقداماتی است که برای نخستین بار در طول تاریخ تاسیس کانون اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه برای ماندگاری دفاتر، باید نوع خدمت و تنوع را افزایش دهیم، گفت: ارائه خدمات سیار، غیرحضوری، جهادی و مشورت ثبتی باید مدنظر قرار گیرد. در معماری جدیدی که کانون طراحی کرده است، در این راستا پیش خواهیم رفت. در همه اینها نقش محوری با دفاتر خدمات الکترونیک قضائی است.
روحانینیا ادامه داد: ایجاد پیرنگ کانون یا توسعه پیوست آماده استفاده است؛ این طرح به معاونت خدمات مرکز آمار قوه قضائی ه تحویل شده تا در صورت تایید جایگزین پیرنگ شود.
وی بیان کرد: ایجاد پنجره واحد کانون و ایجاد پایگاه اطلاعات پرونده جامع مدیران سراسر کشور از جمله اقداماتی هستند که عملیات اجرایی آنها آغاز شده و در آستانه بهرهبرداری هستند. پنجره واحد کانون، پنجرهای مجازی برای ایجاد ارتباط بر خط میان «مردم» و «دفاتر» است که انشالله در تابستان به مرحله اجرا خواهد رسید.
وی گفت: آنچه که بخشی از جامعه علاوه بر خدمات ارزشمند فعلی در دفاتر، طلب میکند خدمت غیرحضوری است. نهادهای مختلف اجتماعی به دنبال این هستند که انواع خدمات غیرحضوری رونق بگیرد و ما باید در این راستا از سایر بخشها پیشی بگیریم.
مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضائی افزود: به زودی به مدیران محترم اعلام میکنیم که هر کسی در هر نقطهای هست، با مخابرات منطقه هماهنگ شود و اینترنت پرسرعت داشته باشد. با این کار شبکه داخلی دفاتر ایجاد شود و این امر دارای مزایای بسیاری است.
وی کرامت مراجعان را مورد تاکید فرار داد و گفت: راهاندازی خدمات مشورت حضوری در دفتر، انتقال سامانه سخا از مرکز به کانون، برقراری صلحیاری در تمام دفاتر کشور و اعتباربخشی به گواهینامه دستیاری خدمات قضائی در راستای ارتقای کرامت مراجعان انجام خواهد شد.
خانواده بزرگ کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضائی با شعار «دفاتر خدمات الکترونیک قضائی، از مردم برای مردم» در حدود بیش از ۱۲۰۰ دفتر با نیروهای متعهد و متخصص در سراسر کشور، در تحقق «قوه قضائیه هوشمند در تراز انقلاب اسلامی» در همکاری با مرکز آمار و فناوری اطلاعات دستگاه قضائی، همواره مشغولِ خدمترسانی به عموم مردم شریف ایران اسلامی است.
پایان نامه/
نظر شما