به گزارش قدس آنلاین، جمال بن عمر، فرستاده سابق سازمان ملل به یمن گفت که کشورهای اصلی در شورای امنیت از ابتدای جنگ ائتلاف به یمن به عنوان فرصتی برای فروش اسلحه نگاه میکردند و بین این کشورها رقابت بود تا قراردادهای خیلی بزرگ و خارج از تصور امضا کنند.
فرستاده سابق سازمان ملل در مصاحبه ای با شبکه الجزیره اظهار داشت: پیش از جنگ شاهد بودیم که منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی یمن، تمایلی به اجرای نتایج گفتوگوی ملی نداشت و در صدد تشکیل دولتی بدون اجماع ملی بود که توسط حوثیها [انصارالله] و جنبش جنوب پذیرفته نشد.
بن عمر در ادامه تاکید کرد: کشورهایی که در امور یمن دخالت میکنند باید از دخالت در این کشور دست بردارند تا یمنیها خودشان مشکلات خود را حل کنند.
عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی، حملات گستردهای را علیه یمن ـ فقیرترین کشور عربی ـ آغاز کرد.
بهخلاف انتظار سعودیها، حملات آنها به سپر محکم مقاومت ملت یمن برخورد کرد و بعد از هشت سال پایداری و ضربات دردناک یمنیها به عمق اراضی سعودیها، بهویژه تأسیسات آرامکو، ریاض بهناچار تن به آتشبس بهامید خروج از باتلاق جنگ یمن داد.
نظر شما