تحولات منطقه

وزیر دفاع آلمان گفت که این کشور آماده سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد یورویی برای پر کردن مجدد انبار مهمات خود تا سال ۲۰۳۱ است.

آلمان ۲۲میلیارد یورو برای پرکردن ذخایر تسلیحاتی هزینه می‌کند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، «بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان روز دوشنبه گفت که برلین با کمبود مهمات و تسلیحات مواجه است.

وی در ادامه سخنانش گفت که آلمان آماده سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد یورویی (۲۲ میلیارد دلار) بوده تا انبار مهمات و تسلیحات خود را تا سال ۲۰۳۱ دوباره پر کند.

وزیر دفاع آلمان در این باره گفت: «حتی سامانه‌های تسلیحاتی پیشرفته بدون وجود مهمات بدون استفاده خواهند ماند».

 رئیس جمهور اوکراین روز یکشنبه بار دیگر دریافت سامانه‌های بسیار پیشرفته ضد هوایی برای مقابله با حملات موشکی قدرتمند روسیه را خواستار شد.

به نوشته وبگاه «کی‌یف ایندیپندنت»، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین  گفت که تنها راه برای مقابله با حملات موشکی روسیه، دستیابی به «سپر هوایی تمام عیار» است.

زلنسکی افزود، علیرغم تمام کمک‌های نظامی که به اوکراین می‌رسد، این کشور به سامانه‌های دفاع هوایی بیشتری برای پوشش تمام  قلمروی خود نیاز دارد.

اوکراین ماه آوریل سامانه‌های پدافند هوایی «پاتریوت» را دریافت کرد.در حال حاضر دو سامانه پدافندی پاتریوت در اوکراین مستقر هستند. یکی از این سامانه‌ها توسط آمریکا و دیگری توسط آلمان و هلند اهدا شده‌اند. پیشتر یکی از این سامانه‌ها هدف حملات هوایی روسیه قرار گرفت. 

این در حالی است که رسانه‌ها روز یکشنبه خبر دادند دولت آمریکا کماکان قصد ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین برای مقابله با روسیه را ندارد.

روزنامه «واشنگتن پست» نوشت، دولت بایدن در حال حاضر قاطعانه از ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین با وجود فشارهای فزاینده قانون‌گذاران آمریکایی و درخواست‌های اوکراین، خودداری می‌کند.پنتاگون(وزارت دفاع آمریکا) بر این باور است که  اوکراین نیازهای فوری‌تری دارد.

روسیه از شروع جنگ با اوکراین تاکنون بارها اهداف غیر نظامی این کشور را هدف قرار داد. روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد.

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.