به گفته عباس بیات؛ یکی از مکانهای اصلی برای آموزش حرفهای انواع مهارتها و هنرها و تربیت نیروی کار ماهر، هنرستانها هستند؛ اما در این میان تأمین تجهیزات هنرستانها، نیروی انسانی ماهر و ارتباط صنعت با آموزش موضوعی است که با چالشهایی مواجه است. در حالی که آموزش باکیفیت به هنرآموزان هنرستانی در پیوستن آن ها به بازار کار پس از فارغ التحصیلی نقش کلیدی دارد.
بیات افزود: اگر صنعت اعلام کند که نیروهای هنرستانها را جذب میکند، احتمالا استقبالی که از رشته تجربی وجود دارد به سمت رشتههای فنی و مهارتی تغییر میکند.
مدیرکل دفتر آموزشهای فنی، حرفهای و کاردانش معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به کمبود تجهیزات هنرستانها گفت: بسیاری از هنرستانهای کشور مجهز به امکانات مربوط به رشتههای مختلف هنرستانی هستند؛ اما به طور کلی با استاندارد مقداری فاصله داریم و به همین علت نیاز است تا دولت توجه ویژه به این بخش کند.
وی ادامه داد: امسال حدود ۴.۷ برابر بودجه سال گذشته، پیش بینی شده؛ اما متاسفانه این عدد پایین است و ما پیش بینی کردهایم که ۱۶۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل و به روز کردن تجهیزات هنرستانها نیاز داریم.
بیات گفت: ما درصدد هستیم با بخشهای خصوصی همکاری کنیم تا نیازهای تجهیزاتی هنرستانها کاهش یابد.
نظر شما