مرتضی لطفی با اشاره به آخرین وضعیت سودآوری و زیاندهی شرکتهای زیرمجموعه شستا، اظهار کرد: هیئت مدیره در حال حاضر برابر وظیفه مصرح در تبصره الف ماده ۱۲ اساسنامه، بررسی و تدوین خط مشی و راهبردهای کلان و برنامههای اجرایی لازم برای دستیابی به اهداف صندوق با مشارکت دستگاههای ذیربط را در دست اجرا دارد؛ در این خصوص در حوزه سرمایهگذاری نیز برابر اسناد بالادستی ١ ماده ٦ اصلاحیه قانون اجرای سیاستهای اصل ٤٤ قانون اساسی موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی و شرکتهای تابعه و وابسته آن ها، حق مالکیت مستقیم و غیر مستقیم مجموعاً تا ۴۰ درصد سهم بازار هر کالا یا خدمت را دارند.
وی افزود: همچنین در تبصره ۹ برنامه و بودجه سال ۱٤۰۲ به سازمان تامین اجتماعی تکلیف شده است به منظور دستیابی به هنگام به ارزش منصفانه داراییها و ایجاد و پیادهسازی ساختار مدیریت (داراییها و بدهیها) و ساماندهی ذخایر، اندوختهها و سرمایهها در قالب انحلال یا ادغام و بررسی امکان تهاتر و فروش شرکتهای کم بازده یا جایگزین سهام با بازدهی بالا، اقدام کند.
لطفی ادامه داد: با توجه به پیشی گرفتن مصارف نقدی سازمان بر منابع، ارائه خدمات به ذینفعان اصلی به منظور سودآوری بیشتر و بهینهسازی داراییها و کاهش هزینه، خروج از بنگاهداری با رویکرد سهامداری، از برنامههای در دست اقدام با پیشنهاد مدیران شرکت سرمایهگذاری شستا و هیئت مدیره در دست برنامهریزی است؛ این به معنی خروج از شرکتهای کمبازده و زیانده است.
عضو هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در سال جاری درآمد حاصل از سود سرمایهگذاریهای سازمان ۳۰ هزار میلیارد تومان پیشبینی شده است.
به گفته وی، شرکتهای سرمایه گذاری وابسته به سازمان همچنان در حال توسعه و سرمایهگذاری جدید در حوزههای مختلف صنایع هستند که ارزش پروژههای در دست اجرا معادل ۳۰ هزار میلیارد تومان است.
نظر شما