عبدلیان پوربا بیان اینکه مرکز وکلا؛ کارشناسان ومشاوران قوه قضائیه با ۸۰ هزار عضو یکی از تاثیرگذارترین نهادهای قضایی کشور است گفت: در موضوع کارشناس نیز مراحل جذب انجام شده است و از طرفی شمار قابل توجهی مشاور خانواده نیز با این مرکز همکاری دارند.
رئیس مرکز وکلا با اشاره به اجرای طرح حضور وکلا در مساجد برای ارائه مشاوره حقوقی به مردم افزود: حدود ۴۰۰ وکیل نیز در این زمینه با ما همکاری میکنند.
عبدلیانپور با یادآوری اهمیت ایجاد یک بانک اطلاعات حقوقی، گفت: سامانه «مسیر» برای ارائه مشاوره به زوجها در راستای کاهش آمار طلاق راهاندازی شده که دو جلسه رایگان و دو جلسه دیگر اجباراً باید بعد از تقاضای طلاق بگذرانند و هدف ما ایجاد تاخیر برای پشیمانی زوجها برای طلاق است. امسال نیز آزمون برگزار خواهد شد تا مشاوران خانواده به تعداد مورد نیاز جذب شوند.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه همچنین با ارائه توضیحاتی در جذب مشاوران خانواده و راهاندازی مراکز مشاوره خانواده بیان کرد: بحث وکالت تخصصی به صورت ویژه شروع شده و به زودی نخستین گروه از وکلای متخصص در حوزههای ورزشی، سایبری، قراردادی دانش آموخته میشوند.
وی افزود: سامانه ۱۲۹ برای ارائه مشاوره حقوقی به مردم راه اندازی شده است ومردم می توانند با تماس به این سامانه رایگان از مشاوره حقوقی بهره مند شود و نرم افزار «حقوق عامه» نیز در این زمینه به صورت تصویری و نوشتاری ساخته شده و در حال ارتقا است که با استفاده از آن میتوان از احکام حقوقی مطلع شد.
عبدلیان پور با یادآوری اهمیت آموزش حقوق در سطوح مختلف جامعه و از سنین نوجوانی، خاطرنشان کرد: باید کلید واژههای حقوقی وارد دروس شده و نوجوانان با مباحث حقوقی آشنا شوند.
نظر شما