تحولات لبنان و فلسطین

رییس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: رویکردی که در این دو سال در سازمان تعزیرات اجرا شده، این بوده که روسای شعب به جای اینکه در شعبه بنشینند خودشان پای کار هستند و در میدان حضور دارند.

تعداد گشت‌های تعزیرات افزایش یافته است/ کیش ایر ۲۶ میلیارد تومان جریمه شد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، احمد اصانلو در نشست خبری امروز گفت: زمانی که مسئولیت سازمان  تعزیرات را در دولت جدید  به من واگذار کردند، برای تحول در سازمان تعزیرات چندین راهبرد هشتگانه را به نیت امام رضا (ع) تعریف کردیم.

وی افزود: اولین راهبرد اساسی ما حضور مستمر تعزیرات در بازار و نظارت بر بازار بود و سازمان تعزیرات رسیدگی بر تخلفات را برعهده دارد. وظیفه اصلی نظارت بر بازار و کشف تخلفات برعهده دستگاه های دیگر مثل سازمان حمایت و اصناف و ...  است.

اصانلو تصریح کرد: به لحاظ اینکه سازمان تعزیرات بتواند کمکی کند در راستای همین راهبرد، حضور مستمر بر بازار گشت‌های سیار یا مشترک را تقویت و توسعه داده است و ما شاهد حضور میدانی و موثر شعب و روسای شعب ما در میدان هستیم.   رویکردی که در این دو سال اجرا شده است این بوده که روسای شعب به جای اینکه در شعبه بنشینند خودشان پای کار هستند و در میدان حضور دارند.

رییس سازمان تعزیرات حکومتی افزود: خوشبختانه در این دوره شعب مهم و ملی برای رسیدگی به مسایل مهم و کلان به صورت میدانی تشکیل شد. تعداد گشت شعب ما نسبت به گذشته افزایش یافته است. ‌ فقط در عید سال گذشته ۵۵ هزار فقره گشت مشترک داشتیم.

وی افرود: تسهیل دسترسی مردم به خدمات سازمان تعزیرات راهبرد دوم ما بود که محقق شد.

رییس سازمان تعزیرات حکومتی تاکید کرد: در دوره جدید و در راستای برنامه تحولی ما یکی از کارهای مثبتی که انجام شد، این بود که سامانه تلفنی ۱۳۵ را  به سامانه ثبت شکایات الکترونیک و اخذ شکایات مردمی به صورت رایگان  تبدیل کردیم. مردم می توانند با مراجعه به این سامانه شکایات خود را ثبت کنند و به محض وصول اخذ شکایت، شکایت شهروندان به شعبه ارجاع می شود و شعبه به عنوان پرونده متشکله مبادرت به انجام تحقیقات و استعلامات می کند و هر لحظه هر اقدامی که انجام می شود به صورت پیامکی به شاکی ابلاغ می شود. این امر یکی از اقدامات موثر در راستای تسهیل دسترسی  مردم به خدمات سازمان تعزیرات است البته ما در فرایند شروع کار هستیم.

وی گفت: ما با کمبود شدید کادر اداری و تجهیزات از قبیل خودرو و ساختمان مواجهیم.   ۲۱۰ شهرستان ما فاقد ادارات تعزیرات است.

اصانلو گفت: همه همکاران ما تکلیف خود می دانند، هر جا که امکان پذیر باشد، به صورت میدانی حضور پیدا کنند.

رییس سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: ما در کل کشور حدود ۵۰۰ الی ۶۰۰  رییس شعبه داریم و در حد وسع کار خود را انجام می دهیم.   هدفمان این است که سامانه ۱۳۵ را به شعب سیار متصل کنیم البته ۱۱۰ شعبه سیار فعال شده اند.

اصانلو افزود: اتفاق خوب دیگر در این دوره این است که براساس شاخص هایمان، شاخصی برای شعب تعریف کردیم و براساس آن تعدادی شعب را جدا کردیم و فقط برای شعب سیار اختصاص دادیم و دیگر در شعبه نمی‌نشینند.

وی افزود: ما مشکل خودرو داشتیم و در  تهران یک زمانی ۶ وسیله بیشتر برای گشت نبود و در این مدت توانستیم با خودروی استیجاری مشکل را حل کنیم و الان درصددیم تعدادی خودرو برای گشت مشترک تامین کنیم.

رییس سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: اقدام دیگر ما استقرار شعب تعزیرات در شهرستان های فاقد تعزیرات بود که  توانستیم عملکرد خوبی داشته باشیم. امروز هم افتتاح سازمان تعزیرات و کلنگ زنی در برخی شهرستان‌ها انجام می شود.

وی افزود: شعب ملی  ما حضور میدانی داشتند و در بسیاری از حوزه ها اثر گذار بود و منتهی به تشکیل پرونده های مهم شد. پرونده‌های وارده ما در دوساله گذشته یک میلیون و ۴۰۵  هزارفقره  بوده است در حالی که در  آخر دولت قبل یک میلیون و  ۱۸۷ هزار فقره بوده و ۱۸ درصد افزایش وارده پرونده را داشتیم. همچنین بیش از ۱۸ درصد افزایش مختومه داشتیم.   در ۵ ماهه اخیر  در تهران  ۶ هزار فقره شکایت بیشتر از مشابه سال گذشته در تعزیرات  ثبت شده است.   وصولی   ۱۸۰۰ میلیارد تومان را  فقط از  حیث صنفی و گران فروشی و احتکار داشتیم.

وی افزود: همچنین قرارگاه شعار سال در تعزیرات با دو محور مهار تورم و رشد تولید تاسیس شد. هم با متخلفان برخورد می کنیم و هم حمایت از تولید را در راستای رشد تولید داریم.

رییس سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: دو هفته قبل رییس جمهور جلسه‌ای را برای حل مشکلات واحدهای تولیدی گذاشته بودند. به عنوان مثال ۴ الی ۵ سال شرکتی معطل مشکل حقوقی بود و در دولت قبل برایش ایجاد شده بود و پرونده‌اش در سازمان تعزیرات بود و زمانی که رییس جمهور از این واحد نیمه فعال بازدید کرد، دستور پیگیری را داد.   اختلاف حقوقی در این پرونده وجود داشت که باعث شده بود  آن شرکت با دو هزار اشتغالزایی تعطیل باشد. خوشبختانه همین هفته گذشته با دستور رییس جمهور و پیگیری‌ها مشکل حل شد؛ لذا ما  قصدمان فقط مچ گیری و برخورد نیست.   درست است که درصددیم  محتکران را  نقره داغ کنیم ولی  رویکردمان این است که بتوانیم موثر باشیم. اگر حکمی در تعزیرات صادر شود ولی به مرحله اجرا نرسد اثر گذاری لازم در بازار را ندارد.

وی درباره رسیدگی به پرونده‌های قاچاق کالا گفت: زمانی که با قاچاق برخورد قاطع صورت نگیرد، اثر خود را در ضربه به تولید نشان می دهد. در حد وظیفه و ظرفیتی که به سازمان تعزیرات حکومتی مرتبط می شود، میخواهیم در مهار تورم اثر گذار باشیم. سازمان تعزیرات برای دستیابی به این مهم می تواند هم با گرانفروشی مبارزه و هم رسیدگی قاطع داشته باشد.

اصانلو با تاکید بر اینکه سازمان تعزیرات حکومتی به دنبال این است که  در راستای تحقق بودجه کشور اثر گذار باشد، گفت: از همین رو برای وصول اجرای احکام هدف گذاری کردیم تا رشد چند برابری داشته باشیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره تخلفات شرکت‌های هواپیمایی و فروش بلیط در زمان‌های حساس گفت: بخشی از مشکلات در رابطه با بلیط های هواپیمایی  مشکلاتی است که در حمل و نقل داشتیم. پیگیری هایی که وزارت راه و مسکن و سازمان هواپیمایی انجام داده موثر بوده است.   در این دولت ۷۰ فقره هواپیما توسط سازمان هواپیمایی خریداری شده است. وزارت مسکن و سازمان هواپیمایی شبانه روزی کار میکنند تا مشکلات  حل شود ولی زمان بر است و بحث تحریم ها هم  داریم. انچه که به تعزیرات مربوط است یکی از کارکرد شعب ملی این بوده و این  مسایل  به شعب ملی ارجاع می شود.   در این دوره هم  موضوع را به شعب ملی ارجاع دادیم و دو سه نفر در سازمان هواپیمایی مستقر شدند و با استفاده ازاطلاعات بدست اورده، منتهی به تشکیل پرونده های متعدد با جرایم و محکومیت های سنگین شد.

وی افزود: در ۵ ماهه گذشته ۷ فقره پرونده مهم و ملی رسیدگی شده و جرایم سنگینی داشته است. آخرین مورد مربوط به جریمه هواپیمایی کیش ایر به میزان ۲۶ میلیارد تومان  در ۲۶ مردادماه سالجاری بوده که قطعی و اجرا شده است.

وی افزود:  ۷ فقره محکومیت قطعی با رقم ۱۳۳ میلیارد تومان برای شرکت‌های هواپیمایی را داشتیم. در ۵ ماه گذشته ۲۱۰۰ میلیارد تومان وصولی اجرای احکام ما بوده است و همین ۱۳۳ میلیارد تومان در این رقم است. ‌ همچنین شرکت خوش گوار در خراسان ۶۵ میلیارد تومان جریمه شده بود و یکی دو هفته گذشته وصول شد.

اصانلو درباره مشکلات لبنیات گفت: سال گذشته ۱۱۹ واحد تولید لبنیاتی بازرسی شد  و ۵۱۴ فقره پرونده با رقم محکومیت هزار و  ۴۷۳ میلیارد ریالی مختومه شد. ما در رابطه با مشکلات لبنیات منتظر نظارت سازمان حمایت هستیم و اگر نظارتی نشد مانند پارسال خودمان ورود میکنیم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی درباره پرونده‌های خودرویی گفت: حدود هزار و  ۲۶۹ فقره پرونده درخصوص شرکت‌های خودروسازی با رقم جریمه بیش از ۶ هزار میلیاردی طی ۵ ماه اخیر تشکیل شده است و شبکه توزیع خودروسازان را از شورای بورس خارج کرده‌ایم.  غیر از پرونده های مهم برای یکی دو شرکت خودروسازی بزرگ پرونده تشکیل شده و منتظر پاسخ سازمان حمایت هستیم و  با جواب سازمان حمایت شاهد محکومیت سنگین و نقره داغ شدن دو شرکت خودروسازی عظیم  خواهیم بود.

وی در پاسخ به سوالی درباره رسیدگی به تخلفات مدارس گفت: تخلفات مدارس موضوعی بود که تعزیرات رأسا ورود کرد.

وی با اشاره به تشکیل پرونده برای مدارس معروف به‌ویژه در تهران، افزود: این پرونده‌ها در حال حاضر در فرایند تحقیقات کارشناسی قرار دارند و علت زمانبر شدن رسیدگی این است که باید گزارش‌های سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان مدارس غیردولتی را دریافت کنیم و اگر این نهادهای دولتی در انجام تکالیف خود در فرایند رسیدگی تاخیر و تعلل داشته باشند با آنها نیز برخورد خواهد شد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به سوالی در رابطه با تخلفات شرکت های هواپیمایی اربعین گفت : در دولت گذشته هیچ نظارتی بر سفرهای خارجی نبود، سال گذشته در رابطه با سفرهای اربعین این نظارت را آغاز کردیم و ضوابطی از سوی وزارت راه و شهرسازی گذاشته شد تا این بی ضابطی مدیریت شود. امسال فروش بلیت به صورت چارتری ممنوع اعلام شد تا از این بی ضابطی جلوگیری شود. فروش و عرضه بلیت در سامانه مشخصی تعریف شده و تمامی شرکت‌های هواپیمایی موظف به ارائه بلیت‌های خود در سامانه هستند اما برای کمک به سازمان هواپیمایی گشت‌های مشترک برای نظارت بر بلیت‌ها فعال شده‌اند.

وی گفت: سازمان تعزیرات روز گذشته در استان اصفهان یکی از شرکت‌های هواپیمایی را کشف کرد که برخلاف تکلیف خود تعداد زیادی از بلیت‌های خود را در قالب بلیت چارتری به یک شرکت فولادی واگذار کرده بود و این شرکت فولادی نیز با واسطه یک شرکت دیگر درحال فروش این بلیت‌ها به قیمت ۱۳ میلیون تومان بود که با ورود سازمان تعزیرات فرد دلال بازداشت و بلیت‌ها با قیمت مصوب به مردم عرضه شدند. همچنین روزی ۱۰۰ بلیت در قالب شرکت دلالی به فروش می رسید که با ورود سازمان تعزیرات از آن جلوگیری شد.

رییس سازمان تعزیرات حکومتی همچنین گفت: روز گذشته یک پارکینگ در شهرستان مهران به دلیل افزایش دریافت و گران‌فروشی با حکم رئیس شعبه مستقر تعزیرات پلمب شد.

وی در پاسخ به سوالی درباره اخذ مالیات نان از سوی اسنپ فود گفت: از اسنپ فود گزارشی نداشتیم و همین امروز پیگیری میکنم و پاسخ می دهیم.


وی ادامه داد: سال گدشته یکی از شرکت های  دارویی احتکار دارو کرده بود و ۱۰ تن مواد اولیه انتی بیوتیک را احتکار کرده بود که  کشف و رسانه ای شد. در دو سه هفته اخیر رای قطعی این پرونده صادر   و بالغ بر  ۱۰۰ میلیارد تومان جریمه شده است.

رییس سازمان تعزیرات حکومتی افزود: در سال گذشته پلمب  ۲۰ هزار و خرده ای  واحد صنفی متخلف را داشتیم.  همچنین سال گذشته ۱۴۷ میلیارد تومان در قزوین یکی از شرکت های مواد شوینده را جریمه کردیم.


وی افزود:  حضور میدانی و موثر قضات در بازار، رویکرد تعزیرات در دوران فعالیت دولت مردمی است و روسا و قضات به جای انتظار برای دریافت گزارش سایر دستگاه‌ها، خود در میدان حضور دارند.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی افزود: سامانه  پرونده های قاچاق  را راه اندازی کردیم‌ و در سازمان تعزیرات حکومتی تکمیل شده و منتظر هستیم که این سامانه در سازمان اموال تملیکی تکمیل شود. الحمدالله در هیچ استانی پرونده‌ای نداریم که به لحاظ صدور رای و تعیین تکلیف پرونده در سازمان تعزیرات باقی مانده است. شاید به لحاظ درخواست فرد و یا استعلامات پرونده باقی بماند اما ما به دنبال کوتاه شدن دادرسی این امور نیز هستیم.  در این دولت با تحول بزرگی که در سازمان اموال تملیکی شکل گرفته، وضعیت انبارهای این سازمان در وضعیت بهتری قرار گرفته و پرونده ای که تعیین تکلیف نشده باشد را نداریم.

در نشست امروز  سازمان اداره کل تعزیرات در زنجان و خراسان رضوی افتتاح شد  وهمچنین مراسم افتتاح و کلنگ زنی  در برخی از استان ها اعم از همدان، اصفهان و خوزستان و خراسان شمالی و گلستان  به صورت وبیناری انجام شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.