وزیر آموزش و پرورش در ادامه اظهارکرد: پیام اربعین آزادگی، استقامت و حقگویی و بر مدار حق بودن است و حضور دانش آموزان، دانشجو معلمان و معلمان در این مسیر، یک سرمایه اجتماعی است.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه از جاماندگان شدهام، شاید اربعین من این است که در آموزش و پرورش بمانم، گفت: این اولین باراست که پیاده روی اربعین را از دست میدهم. از این که در جمع عاشقان مسیر اباعبدالله الحسین(ع) نیستم، ناراحت و غمگین هستم، اما احساس میکنم، خدمت این است که در آموزش و پرورش باشم.
صحرایی ادامه داد: ستاد ملی اربعین را در آموزش و پرورش برای اولین بار تاسیس کردیم و این ستاد در سالهای آینده فعالتر خواهد بود و برنامه ریزی بیشتری خواهد داشت.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه ۱۱ موکب در مناطق مرزی کشور از آذربایجان غربی تا خوزستان و سیستان و بلوچستان ایجاد کردهایم، گفت: بیش از سه هزار دانش آموز برای نخستین بار به صورت سازماندهی شده به پیاده روی اربعین رفتهاند.
وی به شکل گیری دهها پویش در ایام منتهی به اربعین در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: دانشگاه فرهنگیان یک موکب سال گذشته را به سه موکب تبدیل کرده است و بیش از ۵ هزار دانشجومعلم را به مراسم اربعین فرستاده است.
صحرایی با تاکید بر اینکه چندین سرود و تئاتر توسط سازمان دانش آموزی، بسیج دانش آموزی و اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزی ساخته و در مسیر کربلا خوانده و اجرا شده است، تصریح کرد: این سرودها و تئاترها اشک بر چشمان زائران جاری و عشق را در وجودشان نهادینهتر کرده است.
وی با تاکید بر این که اربعین سال آینده را قطعا با برنامههای پرشورتری دنبال خواهیم کرد، افزود: امسال برای اولین بار توانستیم کاری کنیم که سرودهای مسیر پیاده روی اربعین مثل راهپیمایی ۱۳ آبان و ۲۲ بهمن حال و هوای انقلابی داشته باشد. زائران کشورهای دیگر این سرودها را شنیدند و فهمیدند که همین دانش آموزان در آینده لشکر صاحب الزمان(عج) را تشکیل خواهند داد.
صحرایی در پایان گفت: اربعین سال آینده حتما بیشتر از امسال کار خواهیم کرد و با تجربهای که امسال به دست آوردهایم، کارهای ماندگارتری عرضه خواهیم کرد.
نظر شما