تحولات لبنان و فلسطین

نتایج نظرسنجی جدیدی نشان می‌دهد، ۴۰ درصد از شهرک‌نشینان صهیونیست در صورت تصویب قانون جدید جذب سرباز که براساس آن یهودیان فوق‌ارتدوکس «حریدی» از سربازی معاف می‌شوند، با سربازی اجباری مخالف هستند.

۴۰ درصد از صهیونیست‌ها با سربازی اجباری مخالفند

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، روزنامه معاریو نوشت، نظرسنجی اندیشکده «دموکراسی» رژیم صهیونیستی پیرامون مسائل امنیتی و جذب سرباز نشان داد که ۴۰ درصد از صهیونیست‌ها در صورت معافیت محصلان نهادهای مذهبی از حضور در ارتش یا در نهادهای نظامی دیگر، با امتناع از سربازی اجباری موافق هستند.

رژیم صهیونیستی پیش‌نویس قانونی راجع به معافیت یهودیان فوق‌ارتدوکس حریدی‌ از سربازی تدوین کرده اما هنوز به تصویب نرسیده است.

پیش از این وزیر مسکن رژیم صهیونیستی اعلام کرد، اگر پیش‌نویس قانون جذب سرباز تصویب نشود، کابینه منحل می‌شود. وی افزود، احزاب حریدی اشتباه کردند که بلافاصله پس از برگزاری انتخابات پارلمانی به عنوان شرط تشکیل کابینه، این قانون را تصویب نکردند.

۱۵ اوت یکی از وزیران رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد از اینکه احزاب حریدی تمایلی به دستیابی به راه‌حلی میانه در مورد قانون سربازی اجباری ندارند. وی گفت، اگر حریدی‌ها انعطاف نشان ندهند، قانون جذب سرباز ممکن است کابینه را منحل کند.

شبکه "مکان" رژیم صهیونیستی ۱۲ اوت به نقل از بنی گانتس، وزیر سابق جنگ این رژیم اعلام کرد، پیش‌نویس قانون جذب سرباز که ائتلاف حاکم دنبال تصویب آن است سر و صدای زیادی به پا می‌کند و ارتش و انسجام کل جامعه صهیونیستی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

در ماه اوت روسای حریدی‌ها در پیامی به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کردند که در صورت عدم تصویب قانون جذب سرباز در دور جدید کنست، برای انحلال کابینه اقدام خواهند کرد.

بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی این پیشنهاد را داد که حریدی‌ها به جای ۲۶ سال، پس از رسیدن به ۲۱ سال از خدمت سربازی معاف شوند. اما یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم پیشنهاد داده بود، حریدی‌ها پس از ۲۳ سالگی از سربازی معاف شوند.

در سایه نگرانی‌ها از سقوط کابینه بر اثر این قانون، مقامات صهیونیستی هشدار دادند که کمک به پروژه‌هایی که نمایندگان ائتلاف حاکم درباره تغییر قانون سربازی پیشنهاد داده‌اند، منجر به فروپاشی ارتش می‌شود. روزنامه یسرائیل هیوم نوشت، این دو پیشنهاد اسموتریچ و گالانت موجب از بین رفتن برابری میان صهیونیست‌ها درباره سربازی می‌شود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که طبق نظرسنجی‌ها جوانان هم در اراضی اشغالی اعلام کردند، دیگر تمایل چندانی به رفتن به سربازی ندارند.

در پی تحولات منطقه، افسران سابق ارتش رژیم صهیونیستی هشدار دادند که تغییرات داخلی ارتش روی عملکرد آن در آینده تاثیر خواهد گذاشت و گزارش و داده‌ها در مورد افزایش بی‌میلی در میان جوانان صهیونیستی بسیار خطرناک است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.