تحولات لبنان و فلسطین

۲۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۵
کد خبر: 916549

«اپنهایمر» کریستوفر نولان توانست در جدول گیشه نمایش، به فروش جهانی ۹۱۰ میلیون دلاری دست پیدا کند.

پدر بمب اتمی ۹۰۰ میلیون دلاری

به گزارش قدس ـآنلاین، این مبلغ کلان حاصل فروش فیلم در آمریکا و بقیه کشورهای دنیا است.

این موفقیت کلان در حالی نصیب اپنهایمر شده که با طول زمانی بالای سه ساعت است و با درجه r  روانه پرده سینماها شده است.

به گفته اهل فن فیلم‌هایی با طول زمانی بسیار بالا و ممنوعیت تماشای آن توسط افراد زیر ۱۷ سال، به ندرت موفقیت عظیم مالی در جدول گیشه نمایش به دست می‌آورند.

زمانی که این موضوع با حال و هوای زندگی‌نامه ای و شرح حال گونه ادغام می‌شود، مسئله عدم استقبال از فیلم‌ها شدت هم می‌گیرد.

با این وجود و با آنکه اپنهایمر هر سه خصیصه یاد شده را با خود به همراه دارد، باز هم تماشاگران سینما در سراسر دنیا استقبال بسیار خوبی از آن کرده‌اند.

این درام زندگینامه‌ای بعد از نه هفته اکران عمومی جهانی، توانسته مبلغ ۳۱۸ میلیون دلار در آمریکای شمالی فروش کند.

فروش بین‌المللی آن هم در بیش از ۴۵ کشور دنیا (و از جمله چین که دومین بازار بین المللی سینما را دارد) به مبلغ ۵۹۴ میلیون دلار رسیده است.

تحلیل‌گران اقتصادی سینما با توجه به ادامه نمایش اپنهایمر در سطح جهانی، پیش بینی می‌کنند که فروش کلی آن باز هم بالاتر خواهد رفت و حتی ممکن است به مبلغ یک میلیارد دلار هم برسد!

البته نولان قبل از این هم فیلم‌هایی یک میلیارد دلاری در کارنامه اش ثبت کرده است، که محصولاتی درام و رئالیستی نبوده‌اند.

او که با کارگردانی سری آخر «بتمن» حال و هوای تازه‌ای به ژانر کمیک استریپی و ابرقهرمانانه داد، با دو قسمت از این فرانچایز در باشگاه یک میلیاردی‌ها حضور دارد.

اپنهایمر برای تهیه کنندگانش در کمپانی یونیورسال هم موفقیت ساز بوده و این فیلم توانسته لقب بزرگترین و پرفروش ترین محصول کمپانی را در بین آن دسته از تولیدات کمپانی بگیرد که به صورت مجموعه فیلم دنباله دار تولید نشده‌اند.

پل درگارابدیان تحلیلگر سینما در رابطه با موفقیت ۹۰۰ میلیون دلاری فیلم می‌گوید: «این یک پیروزی قابل ذکر و نشانه مثبت است. این موفقیت حکایت از آن می کند که تماشاگران سینما قابل پیش بینی نیستند و کسی نمی تواند وضعیت کلی جدول گیشه نمایش را به درستی حدس بزند.»

داستان اپنهایمر درباره خالق بمب اتم است که مخالف استفاده جنگی و کشتارگونه از آن در نبردهای نظامی بود.

با این حال، دولت وقت آمریکا از ساخته هولناک و کشتارگونه او در دوران جنگ جهانی دوم استفاده کرد و دو بمب اتمی روی شهرهای هیروشیما و ناکازاکی انداخت. این بمب ها باعث فتل عام صدها هزار انسان بیگناه ژاپنی شدند که هنوز تاثیرات منفی آنرا با خود به همراه دارند. در عین حال، استفاده از بمب اتم زمینه را برای تسلیم امپراطور ژاپن و پایان جنگ جهانی دوم هموار کرد.

منبع: پایگاه خبری صبا خبر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.