تحولات منطقه

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: راه‌اندازی کرسی شخصیت‌هایی با شهرت جهانی، راهی در جذب بیشتر دانشجویان منطقه‌ای و بین‌المللی برای دانشگاه نیشابور است.

راه‌اندازی کرسی شخصیت‌های جهانی، راهی در جذب بیشتر دانشجویان منطقه‌ای و بین‌المللی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، دکتر رضا نقی‌زاده ۱۲ مهرماه در بازدید از دانشگاه نیشابور، ضمن تقدیر از اقدامات بسیار خوب و ارزنده صورت گرفته در راستای پیشرفت و توسعه دانشگاه این شهرستان، اظهار کرد: شهرستان نیشابور از نظر تاریخی و فرهنگی بنام است.

وی تصریح کرد: با توجه به برخورداری نیشابور از وجود شخصیت‌های برجسته تاریخی همچون خیام، عطار، فضل ابن شاذان که شهرت جهانی دارند و وجود امکاناتی نظیر افلاک‌نما و بهره‌مندی از اعضاء هیأت علمی سرآمد، می‌توان با برنامه‌ریزی و همکاری وزارت عتف، امکانات خاص و نمونه‌ای را برای دانشگاه نیشابور از جمله ایجاد راه‌اندازی کرسی فضل ابن شاذان، کرسی خیام پژوهی و... در نظر گرفت.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: به طور مشخص این ویژگی‌ها و ظرفیت‌ها در نیشابور فراهم است و برای جذاب کردن محیط دانشگاهی شرایط مناسبی را به وجود می‌آورد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: برگزاری چنین کرسی‌هایی قطعاً در راستای جذب دانشجوی منطقه‌ای و بین‌المللی در دانشگاه نیشابور مؤثر خواهد بود، از این رو با همراهی و کمک وزارت عتف می‌توانیم در این زمینه برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهیم.

نقی‌زاده همچنین به همکاری مراکز آموزش عالی شهرستان اشاره کرد و گفت: در بسیاری از موارد راهکارهایی برای رفع مشکلات وجود دارد که با همکاری‌های آموزشی و پژوهشی بین مراکز آموزش عالی سطح شهرستان، به راحتی برطرف خواهد شد.

وی در ادامه در خصوص گسترش دانشکده‌ها و اخذ مجوز رشته‌های جدید به شیوه‌نامه برنامه محور که در آینده نزدیک تدوین خواهد شد توضیحاتی داد.

 رئیس دانشگاه نیشابور در این جلسه با اشاره به تاریخچه آموزش عالی از ابتدا تاکنون و مراحل شکل‌گیری مراکز مختلف آموزش عالی در نیشابور و نیز نحوه شکل‌گیری، پیشرفت و ارتقاء دانشگاه نیشابور، به برخی از موفقیت‌های دانشگاه در مدت فعالیت خود به ویژه در حوزه آموزشی پرداخت.

محمدحسین رحمانی دوست در این جلسه از همراهی‌ها و حمایت‌های وزارت عتف در راستای پیشرفت و توسعه دانشگاه ابراز خرسندی نمود و اظهار کرد: این نوع نگاه وزارت عتف به دانشگاه‌های در حال توسعه شایسته تقدیر است.

وی همچنین به ظرفیت‌ها و امکانات شهرستان نیشابور اشاره کرد و افزود: این امکانات بالقوه در کنار بهره‌مندی از اعضاء هیأت علمی و کارکنان متخصص، متعهد، با انگیزه و کوشا، زمینه گسترش و توسعه دانشگاه و شهرستان را به راحتی فراهم می‌کند.

پس از بازدید مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از بخش‌های مختلف دانشگاه نیشابور، نشست مشترکی با هیأت رئیسه دانشگاه در خصوص اولویت‌ها و توانمندی‌های آموزشی این دانشگاه برگزار شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.