تحولات لبنان و فلسطین

معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه قم گفت: نقطه آغازین خروج از تمام بحران‌ها برای انسان، تلاوت قرآن کریم است و این تلاوت به معنای فهم قرآن کریم نیست.

تلاوت قرآن کریم نخستین گام خروج بشریت از بحران است/ نیازمند قیام جمعی برای محور قراردادن قرآن هستیم

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد واحدی در سومین نشست مسئولان دارالقرآن‌های مدارس حوزه علمیه قم که با موضوع بررسی شیوه‌های استحکام ساختار و اتقان برنامه‌ها در مدرسه علمیه امراللهی برگزار شد، اظهار کرد: هویت یکی از بحران‌های اصلی انسان معاصر است.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه این بحران هویت طی سال‌های اخیر دامن‌گیر طلاب نیز شده است، مطرح کرد: راهکار حل و رفع مشکل بحران هویت طلاب باید تبیین شود.

معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه قم با بیان اینکه متاسفانه برخی از اساتید نیز به بحران هویت گرفتار شده‌اند، عنوان کرد: البته این مشکل به صورت جزعی وجود دارد و همه گیر نشده است.

وی با اشاره به اینکه راهبرد خروج استاد، طلبه و انسان از بحران هویت در قرآن کریم آمده است، خاطرنشان کرد: در قرآن کریم سبک تربیت دینی مشخص شده است و نخستین گام آن از تلاوت قرآن آغاز می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین واحدی با بیان اینکه پیامبر(ص) با تلاوت قرآن، انسان را به کمال می‌رساند، تصریح کرد: نقطه آغازین خروج از تمام بحران‌ها برای انسان، تلاوت قرآن کریم است و این تلاوت به معنای فهم قرآن کریم نیست.

وی با اشاره به اینکه تعلیم در رتبه سوم ارکان تربیت دینی قرار دارد، یادآور شد: پس از تلاوت قرآن و تذکیه نوبت به تعلیم قرآن کریم می‌رسد.

معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه قم با بیان اینکه مدرسه‌ علمیه که به دنبال رشد است باید به تلاوت قرآن کریم رونق دهد، ابراز کرد: در چنین مدرسه‌ای تربیت دینی رخ خواهد داد.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری تاکید داشته‌اند که همه انسان‌ها باید همیشه یک جلد قرآن کریم در جیب خود داشته باشند، بیان کرد: این اقدام به معنای انس همیشگی با قرآن کریم است.

حجت الاسلام والمسلمین واحدی با بیان اینکه مدارس علمیه باید رنگ و بوی قرآن بگیرند، اظهار داشت: این امر تنها توسط یک معاونت محقق نخواهد شد بلکه نیازمند عزم همگانی است.

وی با اشاره به اینکه باید در این راستا طوفانی به پا شود، عنوان کرد: این طوفان در ادامه تمدن نوین اسلامی طوفان الاقصی‌های متعددی خواهد داشت.

حجت الاسلام والمسلمین واحدی با بیان اینکه نیازمند قیام جمعی برای محور قرارگرفتن قرآن هستیم، مطرح کرد: مدارس علمیه بهترین مکان برای آشنایی جان طلاب با قرآن و اهل بیت(ع) هستند.

وی با اشاره به اینکه نباید دارالقرآن تنها غرفه‌ای در گوشه مدرسه باشد، خاطرنشان کرد: باید برنامه‌ریزی به گونه‌ای صورت بگیرد که دارالقرآن جان و محور مدارس علمیه باشد.

معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه قم با بیان اینکه در این مسیر سهم مدیر و اساتید باید مشخص شود، تصریح کرد: برخی طلاب، مدیران پنهانی مدرسه هستند و می‌توانند در این مسیر نقش آفرینی داشته باشند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.