به گزارش قدس آنلاین، قیمت گوشت بوقلمون از سوی سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار به شرح زیر است:
نوع محصول | وزن - تعداد | قیمت در میادین (تومان) |
بازو | ۱کیلوگرم | ۱۱۹ هزار و ۵۰۰ |
بال (بدون نوک بال) | ۱ کیلوگرم | ۸۷ هزار و ۳۰۰ |
هربسته پای پاک شده بدون ناخن | ۸۰۰ گرم | ۱۲ هزار |
هربسته جگر تازه پاک شده | ۴۰۰ گرمی | ۵۰ هزار |
گوشت چرخکرده بوقلمون | ۱کیلوگرم | ۲۷۵ هزار |
هر بسته دل پاک شده | ۴۰۰ گرمی | ۵۰ هزار |
ران با پوست و استخوان (با استخوان کمر) | ۱ کیلوگرم | ۲۱۳ هزار |
هر کیلوگرم ساق با پوست | ۱ کیلوگرم | ۱۸۵ هزار و ۵۰۰ |
بسته سنگدان پاک شده | ۴۰۰ گرمی | ۵۲ هزار |
سینه بدون گردن با بال پوست و استخوان | ۱ کیلوگرم | ۲۰۰ هزار |
سینه با بال، گردن، پوست و استخوان | ۱ کیلوگرم | ۱۸۰ هزار |
فیله | ۱ کیلوگرم | ۲۸۹ هزار |
گردن بدون پوست | ۱ کیلوگرم | ۱۵۰ هزار |
لاشه کامل یا شقه (برش عمودی لاشه) لاشه بالای ۱۵ کیلوگرم | ۱ کیلوگرم | ۱۶۴ هزار |
مغز ران بی پوست و استخوان | ۱ کیلوگرم | ۳۰۰ هزار |
نیم شقه ران، ران با ساق، ران، کعب ران، استخوان پشت و دمبالچه (فله) | ۱ کیلوگرم | ۱۶۶ هزار |
نیم شقه سینه، سینه با بال، با گردن، با پوست و استخوان (فله) | ۱ کیلوگرم | ۱۶۴ هزار |
نظر شما