به گزارش قدس آنلاین شبکه رادیویی پیام امروز سالگرد ۳۰ سالگیاش را جشن گرفت، «نسیم گرد» به شبکه نسیم آمد، فردا صداوسیما برای مجری قدیمیاش یادبودی برگزار میکند، دوبله جدیدی که سر از شبکه چهار درمیآورد به همراه جزئیات در ادامه آمده است:
رادیو پیام ۳۰ ساله شد
شبکه رادیویی پیام سه دهه است که در جمع شبکههای معاونت صدا فعالیت میکند.
شبکهای که با دو پله صعود در میزان بیننده حالا رتبه چهارم را دارد.
این شبکه رادیویی که آذر ۱۳۷۲ فعالیت خود را آغاز کرد از اردیبهشت ۱۳۷۵، ۲۴ ساعته شد.
برنامههای رادیو پیام در ۶ بخش پخش میشود هر بخش چهار ساعت است بخش سحرگاهی، صبحگاهی، نیم روزی، عصرگاهی و شبانگاهی.
در برنامههای صبحگاهی بیشتر از ترانهها و موسیقیهای کوتاه استفاده میشود که میتواند برای مخاطب جذاب باشد.
رادیو پیام در روزهای غیرتعطیل هر ۱۵ دقیقه و روزهای تعطیل هر ۳۰ دقیقه جدیدترین اخبار را اطلاعرسانی میکند.
«نسیم گرد» در قاب نسیم
برنامه تولیدی «نسیم گرد» یکشنبه و سه شنبهها ساعت ۲۱ روی آنتن شبکه نسیم میرود.
برنامه تولیدی «نسیم گرد» به تهیهکنندگی و کارگردانی قاسم یوسفی به مدت ۲۰ دقیقه پخش میشود.
این برنامه روزهای یکشنبه و سهشنبه ساعت ۲۱ روی آنتن شبکه نسیم میرود.
این برنامه به معرفی جاذبههای گردشگری، بوم گردی، طبیعت گردی، گردشگری کشاورزی، معرفی جاذبه های تاریخی، باستانی و روستاگردی میپردازد.
مراسم یادبود مجری و گوینده قدیمی برگزار میشود
مراسم یادبود رضا معینی- گوینده پیشکسوت رادیو و مجری قدیمی تلویزیون روز سهشنبه(۱۴ آذرماه) ساعت ۱۳ الی ۱۴ و ۳۰ دقیقه در مسجد بلال سازمان صداوسیما برگزار میشود.
رضا معینی گوینده و مجری پیشکسوت پس از دو سال بیماری جمعه (دهم آذرماه) درگذشت.
مراسم تشییع و خاکسپاری رضا معینی ۱۲ آذرماه در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) برگزار شد.
«نامها و نشانهها» از جمله برنامههایی بود که مربوط به اواسط دهه شصت با اجرای رضا معینی روی آنتن میرفت.
معینی در طول سالها فعالیت خود مجری برنامههایی چون «قصه شب» و «در انتهای شب»، برنامههای ادبی و همچنین مجری برنامههای ویژه در مناسبتهای مذهبی بود و سال ۱۳۷۹ از رادیو بازنشسته شد. معینی مدتی هم مجری برنامه «گلها» بود.
«میراث سمی» به آنتن شبکه مستند رسید/ داستانِ حشرهکشی مرگبارتر از بمب اتم
مستند «میراث سمی»، محصول مرکز مستند سوره به نویسندگی و کارگردانی علیرضا حسنی همزمان با چهلمین سالگرد فاجعه بوپال، امشب ۱۳ آذرماه ساعت ۲۱ میزبان مخاطبان خود در شبکه مستند سیما میشود.
همزمان با نمایش از رسانه ملی، تیزر این مستند که ساخت آن برعهده مهدی اولادوطن بوده است، رونمایی شد.
مستند ۶۰ دقیقهای «میراث سمی»، ماجرای ظهور بزرگترین شرکت تولیدکننده آفتکش را که منجر به مرگبارترین فاجعه صنعتی تاریخ شد، روایت میکند.
فاجعه بوپال سوم دسامبر سال ۱۹۸۴ میلادی بر اثر نشت گاز سمی در کارخانه آمریکایی یونیون کارباید، در شهر بوپال هند رخ داد.
عوامل این اثر عبارتند از؛ نویسنده، کارگردان و تدوینگر: علیرضا حسنی، پژوهش: حامد سهیلی، بازنویسی متن: محسن صدر، سرپرست آرشیو: یونس شاهبختی، گروه آرشیویابی: محمدعلی قاینینژاد و پویا فراتی، مترجم: علیرضا مهرجو، گوینده متن: محمد هدایتی، صداگذار: محمدحسین ابراهیمی، مدیر تولید: عرفان براتی، طراح گرافیک: سینا رعیتدوست، طراح تیتراژ: سیدصادق فلاحی و محصول مرکز مستند سوره.
مستند «میراث سمی» دوشنبهشب ۱۳ آذر ساعت ۲۱ و پنجشنبهشب ۱۶ آذر ساعت ۱۸:۳۰ روی آنتن شبکه مستند میرود و برنامه پخش آن از دیگر شبکههای تلویزیونی به زودی اطلاعرسانی خواهد شد.
روایت متفاوت فصل جدید پریزاد از تولدهای ناخواسته
پریزاد راوی قصههایی واقعی از خانوادههایی است که به دلایل مختلف قصد سقط عمدی جنین خود را داشتند، اما در دوران بارداری به دلایل مختلف از تصمیم خود منصرف میشوند و در نهایت از حفظ فرزند خود بسیار راضیاند و برکات حضور او را در زندگی لمس میکنند.
در این برنامه، زیبا بنماران با مادرانی که تصمیم به سقط جنین داشتند، گفتوگویی صمیمانه خواهد داشت و از آنها درباره علت این تصمیم (سقط جنین)، دلایل انصرافشان و در نهایت رضایت از حضور فرزند متولد شده در زندگیشان میپرسد.
در بخش پایانی هر برنامه جشن تولدی برای آن کودک گرفته میشود و مدال افتخار به مادران قهرمانِ قصهها اهدا میشود. گفتوگو با کارشناسان برنامه "دکتر محمدحسن آسایش و دکتر مهرنوش دارینی" با محوریت و متناسب با موضوع مستند همچون اختلافات زناشویی، ترس از قضاوت، دوری از تنش در خانواده و ... از دیگر بخشهای این برنامه است که از قاب شبکه تهران تماشایی میشود.
"پریزاد" کاری از گروه خانواده و کودک شبکه تهران است در ۲۶ قسمت ۲۵ دقیقهای شنبه شبها پخش و تکرار آن نیز سهشنبهها ساعت ۲۱ خواهد بود.
شبکه چهار سراغ «اسرار داده بزرگ» رفت
مستند «اسرار داده بزرگ» با گویندگی ۱۱ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تأمین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
این مستند محصول کانادا در سال ۲۰۲۲ قرار است از شبکه چهار سیما پخش شود.مدیر دوبله این مستند وحید منوچهری است. آزاده اکبری، دانیال الیاسی، محمد بهاریان، علی بیگ محمدی، افشین زی نوری، لادن سلطان پناه، ابوالفضل شاه بهرامی، فاطمه صبا، میلاد فتوحی، عباس نباتی و وحید منوچهری صداپیشههای این اثر بودهاند.
این مستند درباره فناوری تناقض بزرگ قرن بیست و یکم است در حالی که تأثیر فناوریهای مختلف بر بهبود جنبههای خاصی از حیات بشری واضح است اما نادیده گرفتن اثرات مخرب فناوری نیز میتواند جامعه انسانی را با مشکلات بزرگی روبرو سازد.
این مجموعه به چالشها و خطرات کلان دادهها، در عصر حاضر میپردازد. خطراتی که از تاثیر پیشبینیهای ماشینی دقیق گرفته تا نظارت و قدرت هوش مصنوعی و اتوماسیون ماشینها را شامل میشود.
این مستند به دلیل تحقیق و پژوهش جامع و استناد به تصاویر مرتبط با آن که با کیفیت بسیار چشمگیر و حرفهای انجام گرفته، می تواند برای علاقمندان به علم و تکنولوژی موثر و دیدنی باشد. مجموعه در عین حال جنبه آگاهی بخشی و هشدار دهنده دارد و این بعد آن هم می تواند برای مخاطب سودمند باشد.شبکهی چهار سیما، مسئولیت رصد این اثر را برعهده داشته است و پس از طی مراحل تایید و روندهای ترجمه، ویراستاری و سپس دوبله این عنوان برای مخاطبان این شبکه پخش خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما