تحولات لبنان و فلسطین

به گفته مقام‌های آمریکایی، واشنگتن در حال حاضر منع تحویل تسلیحات یا انتقاد شدید از رژیم صهیونیستی را به عنوان ابزاری برای تغییر تاکتیک‌های آن رد می‌کند، چون معتقد است استراتژی موجود که مذاکره خصوصی است، مؤثر واقع شده‌است.

آمریکا تمایلی به توقف تامین تسلیحاتی رژیم صهیونیستی ندارد

به گزارش قدس آنلاین؛ دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در مواجهه با افزایش تلفات تهاجم مجدد رژیم صهیونیستی در جنوب غزه، در ظاهر تلاش می‌کند به متحد خود فشار بیاورد تا تلفات غیرنظامیان را به حداقل برساند و در عین حال از اقداماتی که ممکن است آن را مجبور به گوش دادن کند، مانند تهدید به محدود کردن کمک‌های نظامی، خودداری می‌کند.

مقامات ارشد ایالات متحده، از جمله کامالا هریس، معاون رئیس جمهوری آمریکا و آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، علناً از رژیم صهیونیستی خواسته‌اند که «حمله هدفمند» بیشتری را در جنوب غزه انجام دهد تا از تلفات سنگین غیرنظامیان مثل آنچه در شمال غزه انجام داد، جلوگیری کند.

به گفته وزارت بهداشت غزه، حدود ۹۰۰ نفر در غزه در حملات هوایی رژیم صهیونیستی از روز جمعه و پس از پایان آتش‌بس تا روز دوشنبه شهید شدند. تعداد شهدای غزه از زمانی که اشغالگران حملات مرگبارشان را در  اکتبر در شمال غزه و بعد جنوب غزه آغاز کردند، به ۱۶ هزار تن رسیده‌است.

به گفته دو مقام آمریکایی، واشنگتن در حال حاضر منع تحویل تسلیحات یا انتقاد شدید از رژیم صهیونیستی را به عنوان ابزاری برای تغییر تاکتیک‌های آن رد می‌کند، زیرا ایالات متحده معتقد است استراتژی موجود که مذاکره خصوصی است، مؤثر واقع شده‌است.

یک مقام ارشد آمریکایی با اشاره به اینکه چگونه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی که اجازه نمی‌داد کمک ها وارد غزه شود، تغییر موضع داده و نظرش به ورود روزی ۲۰۰ کامیون برگشت، مدعی شد: فکر می‌کنیم کاری که انجام می‌دهیم حرکت دادن آنها است. این پیشرفت‌ها نتیجه دیپلماسی شدید است، نه تهدید.

این مقام آمریکایی پس از سه روز که از آغاز دوباره بمباران هوایی جنوب غزه می‌گذرد، صحبت کرد. اما این مقام آمریکایی گفت که کاهش حمایت نظامی از رژیم صهیونیستی با «خطرات بزرگی» همراه خواهد بود.

این مقام افزود: وقتی شما شروع به کاهش کمک به اسرائیل می‌کنید، در واقع شروع به تشویق طرف‌های دیگر برای وارد شدن به درگیری می‌کنید، اثر بازدارندگی را تضعیف کرده و دیگر دشمنان اسرائیل را تشویق می‌کنید.

ایالات متحده حمایت خود را «تزلزل ناپذیر» خوانده‌است و کابینه افراطی نتانیاهو تحت تاثیر درخواست‌های بین‌المللی برای تغییر استراتژی خود قرار نگرفته‌است.

ایالات متحده سالانه ۳.۸ میلیارد دلار کمک نظامی به رژیم صهیونیستی می‌دهد، از جت‌های جنگنده گرفته تا بمب‌های قدرتمندی که می‌توانند تونل‌های حماس را تخریب کنند و دولت بایدن از کنگره درخواست کرده که ۱۴ میلیارد دلار اضافی را تصویب کند.

ست بایندر، مدیر «پروژه دموکراسی خاورمیانه» گفت که چنین حمایتی به واشنگتن «اهرم قابل توجهی» در مورد نحوه انجام جنگ علیه حماس می‌دهد.

او گفت: «نگه داشتن انواع خاصی از تجهیزات یا تاخیر در پر کردن دوباره انبارهای تسلیحاتی مختلف، کابینه اسرائیل را مجبور می‌کند تا استراتژی‌ها و تاکتیک‌هایش را تنظیم کند چون دیگر تضمینی برای تامین آنها وجود ندارد. با این حال، دولت بایدن تا به امروز نخواسته که از این اهرم فشار استفاده کند و برای استفاده از آن تمایلی نشان نداده‌است.»

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.