تحولات منطقه

۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۹
کد خبر: ۹۴۵۱۶۱

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: ۶۵ هزار کلاس درس نیاز به مقاوم‌سازی دارد و با پیگیری‌های به عمل آمده توسط مجموعه نوسازی مدارس کشور و همکاری دولت جهادی و همراهی مجلس، در حکم برنامه هفتم جهش‌هایی را در این خصوص شاهد خواهیم بود.

۶۵ هزار کلاس درس نیاز به مقاوم‌سازی دارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حمیدرضا خان محمدی در آیین تجلیل از پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت ایران و عقد تفاهم نامه اظهار داشت: همواره حل مسئله در مرز دانش برای دستگاه‌های عمرانی، مورد توجه بوده و به همین دلیل تاکنون حدود ۱۰۰ هزار ساختمان آموزشی و پرورشی توسط دولت ساخته و به دانش آموزان و آینده سازان این مرز و بوم هدیه شده است.

وی با بیان اینکه معماری مدرسه، معلم سوم دانش آموزان است، تصریح کرد: در ساخت بناهای آموزشی و پرورشی باید بر روی کیفیت تمرکز کنیم و این امر با همکاری و تعامل مفید و سازنده با دانشگاه هایی همچون دانشگاه علم و صنعت محقق خواهد شد.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به اهمیت تعامل میان سازمان نوسازی و دانشگاه علم و صنعت، بیان کرد: در خصوص تامین برق و انرژی مدارس از طرح ها و رویکردهای جدید دانشجویان و نخبگان استقبال می‌کنیم.

خان محمدی با بیان اینکه اگر در ۲۰ درصد از پشت بام‌های مدارس صفحه های سلول خورشیدی نصب شود، می‌توان معادل با سد کارون ۳ برق تولید کرد، افزود: برای تولید سلول های خورشیدی باید وابستگی خود را به دلار قطع کنیم و این امر تنها با به میدان آمدن مهندسان نخبه و خلاق همراه با روحیه جهادی محقق می‌شود.

وی با بیان اینکه ایران قوی و علم و صنعت قوی به دانشجو و پژوهشگر قوی نیاز دارد، یادآور شد: این ورودی‌ها فارغ التحصیلان آموزش و پرورش هستند. در نتیجه با توجه ویژه به موضوع آموزش و پرورش و مخصوصا مقطع ابتدایی، جهش‌ها و پیشرفت های علمی بالاتری در دهه‌های آینده رقم خواهد خورد.

خان محمدی با اشاره به دفاع و حمایت از پایان نامه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی میدانی و ماموریت محور مرتبط با سازمان نوسازی مدارس کشور، خاطر عنوان کرد: ساخت ۲۰۰ مجتمع بزرگ آموزشی و پرورشی تصویب شده است که آمادگی داریم در تعامل با دانشگاهیان برای طراحی، معماری و اجرا از ظرفیت دانشجویان دانشگاه علم وصنعت استفاده کنیم.

در پایان این نشست تفاهم نامه ای میان دانشگاه علم و صنعت و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور امضا و منعقد شد تا در این راستا با بهره گیری از ظرفیت دانشگاهیان در جهت کیفی سازی و صنعتی سازی مدارس جدید، تعاملات میدانی بیشتری شکل گیرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.