صولت مرتضوی در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین، درباره سنگاندازی، سختگیری و مانع تراشی ادارات کار و شعب تأمین اجتماعی در برابر درخواست بازنشستگی کارگران مشمول مشاغل سخت و زیان آور، گفت: ادارات کار هیچ مانع تراشی نمیکنند. هر شغلی که مشمول قانون مشاغل سخت و زیان آور شود از نظر ما مقبول است و کارفرما باید کسورات قانونی و حق بیمه آنها را مطابق با مشاغل سخت و زیان آور بپردازد.
وی در واکنش به اینکه شعب تأمین اجتماعی در پذیرش مصادیق حرفه خبرنگاری مانع تراشی و سختگیری میکنند، به عنوان مثال از پذیرش مصادیق حرفه خبرنگاری همچون گزارشگر، عکاس خبری، معاون و دبیر سرویس سرباز میزنند، گفت: من حتما باید این موضوع را بررسی کنم چون از چنین اتفاقی اطلاع ندارم و حتما آنرا پیگیری میکنم و نتیجه را به شما خواهم گفت.
سید صولت مرتضوی در خصوص طرح طبقه بندی مشاغل و اینکه بیشتر کارگاهها تا کنون آنرا اجرا نکردهاند و ظاهرا برخوردی هم با آنها صورت نمیگیرد، تصریح کرد: همه کارگاههای بالای ۵۰ نفر ملزم هستند که این قانون را اجرا و طرح طبقه بندی را اعمال کنند. اگر هم کارگاه و کارفرمایی این کار را انجام نداده است، کارگران میتوانند این موضوع را به بازرسان کل اداره کار در همه استانها اطلاع دهند، حتما رسیدگی می شود و با کارگاههای متخلف برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
وی درباره اینکه چرا این طرح در کارگاههای زیر ۵۰ نفر اجرا نمی شود؟ هم گفت: خب در حال حاضر قانون اینگونه است که کارگاه های بالای ۵۰ نفر را شامل میشود. بله ما هم معتقدیم این قانون باید اصلاح شود.
نظر شما