به گزارش قدس آنلاین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح امروز سهشنبه سوم بهمن ۱۴۰۲ صحن مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در بخش درآمدی با تصویب بند الحاقی یک تبصره ۶ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:
«بند الحاقی ۱- به منظور تأمین تجهیزات و ماشین آلات سبک و سنگین جهت مأموریتهای بسیج سازندگی استانها و (۹۲) قرارگاه عملیات جهادی در مناطق محروم و کم برخوردار، سازمان اموال تملیکی موظف است ماشین آلات و اقلام دپو شده مورد نیاز بسیج سازندگی در گمرکات کشور را به صورت رایگان تا سقف بیست هزار میلیارد ( ۲۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال برای امر سازندگی و محرومیت زدایی با اولویت مناطق کم برخوردار، در اختیار سازمان بسیج سازندگی قرار دهد.»
مجوز مجلس برای فروش فراوردههای نفتی مازاد تولیدی پالایشگاه آبادان
با تصویب مجلس، شرکت دولتی تابعه ذیربط وزارت نفت اجازه دارد فراوردههای نفتی تولیدی پالایشگاه آبادان را مازاد بر برنامه مصوب تولید تا سقف ۲۳۰ میلیون یورو، به فروش برساند.
نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت صبح امروز سه شنبه و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۳، بندهای (ز) و (ژ) تبصره ۷ این لایحه را تصویب کردند.
ز- وزارت نفت مکلف است از طریق شرکت دولتی تابعه ذیربط نسبت به أخذ ۲/۵ درصد ارزش فروش هر تن اتیلن تولیدی فروش رفته حاصل از خوراک اتان و واریز آن بهحساب ردیف درآمدی مربوط نزد خزانهداری کل کشور اقدام نماید.
ژ- به شرکت دولتی تابعه ذیربط وزارت نفت اجازه داده می شود فراوردههای نفتی تولیدی پالایشگاه آبادان مازاد بر برنامه مصوب تولید (معادل ۳۷۰ هزار بشکه در روز دریافت خوراک) را تا سقف ۲۳۰ میلیون یورو، به فروش رسانده و به حساب شرکت نزد خزانه داری کل کشور واریز کند.
همچنین در صورت افزایش خوراک دریافتی پالایشگاه آبادان به بیش از ۴۳۰ هزار بشکه در روز، فروش فراورده های نفتی تولیدی از این محل تا سقف مبلغ ۴۷۰ میلیون یورو مازاد بر سقف مبلغ تعیین شده در صدر این بند است.
تعیین معافیت مالیاتی برای شرکتهای توزیع نیروی برق و شرکت مادر تخصصی توانیر
نمایندگان مجلس شورای اسلامی نقل و انتقال اموال و داراییها از شرکتهای توزیع نیروی برق به شرکت مادر تخصصی توانیر و بالعکس از سال ۱۳۹۶ به بعد را از پرداخت سود سهام ابرازی و هرگونه مالیات معاف کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح امروز سهشنبه سوم بهمن ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در بخش درآمدی با تصویب بندهای ح و خ تبصره هفت این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:
«ح- نقل و انتقال اموال و داراییها از شرکتهای توزیع نیروی برق به شرکت مادر تخصصی توانیر و بالعکس از سال ۱۳۹۶ به بعد (مشروط به ثبت اطلاعات اموال غیرمنقول شرکتهای مذکور در سامانه «سادا» وزارت امور اقتصادی و دارایی) از پرداخت سود سهام ابرازی و هرگونه مالیات معاف است.
خ- وزارت نیرو مکلف است درآمدهای حاصل از اصلاح بهای برق صنایع موضوع ماده (۳) قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق مصوب سال ۱۴۰۱ را تا سقف چهارصد هزار میلیارد(۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال هزینه نماید.»
تعیین تعرفه قیمت برق تولیدی مازاد نیروگاه اتمی بوشهر
نمایندگان مجلس شورای اسلامی قیمت برق تولیدی مازاد نیروگاه اتمی بوشهر را تعیین کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح امروز سهشنبه سوم بهمن ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در بخش درآمدی با تصویب بند ج تبصره هفت این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:
«ج- خرید برق از نیروگاه اتمی بوشهر بر اساس هزینه تمام شده حسابرسی شده صورت میگیرد. در صورتی که برق تحویلی نیروگاه مذکور به شبکه از ۶ میلیارد کیلووات ساعت در سال بیشتر شود، مازاد برق تولیدی با متوسط تعرفه برق تجدید پذیر و از محل حساب بهینهسازی مصرف انرژی و در قالب ساز و کار بازار بهینه سازی و گواهی صرفهجویی انرژی (موضوع بند الف و ب ماده ماده (۴۶) قانون برنامه هفتم پیشرفت) خریداری میشود.»
تعیین منابعی برای اجرای قانون جهش تولید دانشبنیان توسط مجلس
نمایندگان مجلس شورای اسلامی منابعی جهت اجرای قانون جهش تولید دانشبنیان تعیین کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح امروز سهشنبه سوم بهمن ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در بخش درآمدی با تصویب بندهای الحاقی ۲ و ۳ تبصره ۶ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:
بند الحاقی ۲- وزارت امور اقتصاد و دارایی مکلف است نسبت به واریز کلیه منابع حاصل از عوارض صادراتی کلیه مواد و محصولات معدنی صنایع معدنی، فلزی و غیر فلزی، محصولات نفتی، گازی و پتروشیمی به صورت خام و نیمه خام به ردیف درآمدی شماره ۱۱۰۵۲۰ مالیات موضوع بند ز تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور به ردیف درآمدی شماره ۱۱۰۵۱۸ و حقوق ورودی ماشین آلات، تجهیزات و قطعات تولیدی، صنعتی، معدنی و کشاورزی به ردیف درآمدی شماره ۱۱۰۴۱۸ جدول شماره پنج این قانون اقدام نماید. میزان قطعی عوارض صادراتی و فهرست کالاهای مشمول ظرف ۲ ماه پس از ابلاغ این قانون به تصویب هیات وزیران می رسد. کلیه منابع حاصله جهت اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان به معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اختصاص می یابد به نحوی که معادل ۵۰ درصد از آن صرف افزایش صندوق نوآوری و شکوفایی شود تا زمان تصویب فهرست کالاهای مشمول این بند، فهرست تصویب نامه هیات وزیران، موضوع بند (ص) تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۱ مبنای اجرای این بند می باشد. سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است تخصیص ردیف هزینه ای بند را هر ماه به صورت یک دوازدهم صادر نماید. دبیرخانه شورای راهبردی فناوری ها و تولیدات دانش بنیان موظف است گزارش عملکرد این بند را هر ۶ ماه یکبار در اختیار مجلس قرار دهد. این بند نافی تبصره چهار ماده هشت قانون مالیات بر ارزش افزوده و بند الف ماده سه قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان تجاری سازی، نوآوری ها و اختراعات مصوب ۱۳۸۹ نمی باشد.
بند الحاقی ۳- مجموع معافیتها، نرخ صفر مالیاتی، کاهش نرخ مالیاتی و سایر مشوق های مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی از محل مجموع درآمدهای حاصله برای عملکرد سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به استثنای موارد مندرج در ماده ۱۳۹ قانون مالیات های مستقیم، موارد مندرج در قانون جهش تولید دانش بنیان و معافیتهای دارای سقف زمانی مشخص برای اشخاص حقوقی تا پنج میلیون میلیارد ریال و اشخاص حقیقی تا پانصد میلیارد ریال قابل اعمال است.»
نظر شما