تحولات لبنان و فلسطین

رییس کمیته مساجد ستاد مرکزی دهه فجر: مسجد می‌تواند کرسی‌های جهاد تبیین را برپا و مدیریت کند. امروز نود هزار مسجد و هشت هزار بقاع متبرکه در کشور وجود دارد که می‌تواند محل برپایی کرسی جهاد تبیین باشد.

مسجد می‌تواند کرسی‌های جهاد تبیین را برپا و مدیریت کند

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام کمال خداداده رییس کمیته مساجد ستاد مرکزی دهه فجر در نشست خبری تشریح برنامه‌های کانون مساجد در ایام دهه فجر اظهار داشت: کمیته مساجد بعد از ابلاغ رییس شورای تبلیغات اسلامی کار خودش را آغاز کرد و اعضای کمیته کسانی هستند که نقش اساسی در اداره مسجد دارند.

وی افزود: شورای سیاست گذاری ائمه جمعه، مرکز رسیدگی به امور مساجد، سازمان تبلیغات اسلامی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان بسیج محلات و مساجد، سازمان دارالقرآن کریم، ستاد اقامه نماز، مرکز بین‌المللی گفت‌وگوی ادیان، مجمع جهانی تقریب مذاهب، مجمع بین‌المللی اهل بیت، صدا و سیما، شبکه قرآن، شهرداری تهران و دیگر ارگان‌ها و نهادهای امسال در برنامه‌ریزی کمیته کانون مساجد همراه بودند.

خداداده با بیان اینکه در تمام استان‌ها کمیته کانون مساجد دهه فجر تشکیل و جلسات باشکوه و با نشاطی برگزار شد گفت: ویژه برنامه‌های خاصی را در دوره جدید شورای تبلیغات اسلامی با توجه به جوانان و نوجوانان در نظر گرفته شده تا روایت درست به گوش همگان برسد. متأسفانه امروز با هجمه ناجوانمردانه تبلیغاتی مواجه هستیم که بسیاری از اصول و مسائل پذیرفته شده در تاریخ را می‌توانند انکار کنند و بعد از انکار با گزاره سازی اقدام به وارونه سازی عقاید و اصول پذیرفته شده کنند.

رییس کمیته مساجد ستاد مرکزی دهه فجر ادامه داد: سال گذشته دیدید که گفته شد جامعه ما جامعه‌ای است که عدالت را در دستور کار قرار نداده و در حق بانوان و دختران ظلم می‌کند. این در حالی است که طبق آمار رسمی مراکز بین‌المللی بسیاری از پیشرفت‌ها و توزیع عدالت فردی و اجتماعی زنان بعد از انقلاب اتفاق افتاده است. تکریم و احترام انسان در ساحت‌های مختلف حقوق انسانی و شهروندی بعد از انقلاب اسلامی رخ داده که می‌بینیم این مهم را به جای نقطه قوت به نقطه ضعف مبدل کرده و آن را وارونه جلوه می‌دهند.

خداداده با تاکید بر اینکه یکی از اولویت‌های کانون مساجد بحث جهاد تبیین است گفت: مسجد پایگاه جهاد تبیین است، این جهاد تبیینی که واجب فوری بوده و در دهه فجر انجام آن بیشتر احساس می‌شود هر چند که در طول سال نیز این کرسی‌ها، منبرها، تریبون‌ها و افرادی که گویندگان و نویسندگان خوبی هستند و قادر به ارتباط‌گیری با مردم هستند به جهاد تبیین اقدام کنند.

وی ادامه داد: مسجد می‌تواند کرسی‌های جهاد تبیین را برپا و مدیریت کند امروز نود هزار مسجد و هشت هزار بقاع متبرکه در کشور وجود دارد که می‌تواند محل برپایی کرسی جهاد تبیین باشد.

رییس کمیته مساجد ستاد مرکزی دهه فجر بیان کرد: اگر بتوان برای این تعداد مسجد و بقاع متبرکه یک کار ویژه ای تعریف کنیم می‌توانیم در برابر روایت وارونه دشمنان بایستیم و با القائات کاذب آنان مقابله کنیم.

خدا داده تصریح کرد: کمیته مساجد می‌خواهد مسجد محل گفت‌وگوی جوانان و نوجوانان باشد، روایات درست و صحیح از طریق مسجد به مردم رسانده شود؛ چرا که این مهم سبب مشارکت بیشتر در انتخابات، برگزاری راهپیمایی با شکوه در ۲۲ بهمن و … می‌شود.

وی به برنامه‌های دهه فجر مساجد اشاره کرد و گفت: نشست‌های تخصصی نماز، مهدویت و انقلاب در مساجد، برپایی نمازهای جماعت ظهر و عصر در مسیر راهپیمایی، نشست‌های خبری، تدوین و معرفی گزارش از مساجد و دستاوردهایش با سخنران‌های انقلاب، تدوین کتاب و مقالات، مراسم‌های جشن تکلیف دختران در ایام دهه فجر، مسابقات ورزشی اهالی مسجدی، غرفه‌های مسیر راهپیمانی با تدارک بقاع متبرکه، برپایی میز خدمت در مساجد، استفاده از ظرفیت کم نظیر بسیج، مراسم نورافشانی و بزرگداشت یاد امام و شهدا در پایگاه‌های بسیج و جشن‌های محوری و راه اندازی کاروان‌های شادی در هزار روستای کشور در محلات کم برخوردار و روستاها از جمله برنامه‌های این ایام خواهد بود.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.